EUR: 325,77 Ft
CHF: 294,35 Ft
2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Egyéb Dunaújváros

Rajtol a futsalszezon

A budapesti BME ellen kezdte meg bajnoki szereplését a Dunaferr-DUE Dutrade FC futsalcsapata. Fehér Zsolt vezetőedző tanítványai az egész szezonban nehéz mérkőzésekre számíthatnak, ám a felkészülés alapján nem okoznak majd csalódást a drukkereknek.

Ahogy arról beszámoltunk, régi-új edzővel vágott bele a következő idény küzdelmei előtti felkészülésbe a Dunaferr futsalcsapata: a nyáron már Fehér Zsolt dirigálta a dunaújvárosiak edzéseit, akik a szokásos következetes, kemény edzésmunkára számíthattak az alapozás során. Az együttes az egy hónapos előkészület alatt több edzőmérkőzést is játszott, amelyek alapján bizakodva várhatják a bajnoki rajtot.


Több edzőmérkőzést is játszott a Dunaferr a felkészülés alatt

Mint azt a csapat honlapjának, a dunaujvarosfutsal.hu-nak adott interjújában Fehér Zsolt vezetőedző elárulta, játékosai lelkiismeretesen végezték az általa összeállított edzésmunkát, amit alapos megtervezés előzött meg. Hozzátette: a játék alapja a fegyelem, amit mindenképpen megkövetel az általa dirigált csapattól. Mint mondta, bár a drukkerek jó eredményekre számítanak, hiszen irányítása alatt a csapat jól szerepelt a bajnokságban, ám ez egyrészt nyomást helyez a szakemberre, ugyanakkor kellő motivációt is jelent. Kiemelte: mindenképpen az éremszerzés a céljuk a bajnokságban.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

  A Vodafone felvásárolja a UPC-t

  Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

 • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.

 • A kenyér teremtői

  A kenyér teremtői

  Az 1987-ben újjáalakult Sóshalmi Olvasókör minden évben megemlékezik a régi magyar hagyományokról, így például nyáron az aratási szokásokról is.