EUR: 317,38 Ft
CHF: 279,89 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Dunaújváros

Rajtol a futsalszezon

A budapesti BME ellen kezdte meg bajnoki szereplését a Dunaferr-DUE Dutrade FC futsalcsapata. Fehér Zsolt vezetőedző tanítványai az egész szezonban nehéz mérkőzésekre számíthatnak, ám a felkészülés alapján nem okoznak majd csalódást a drukkereknek.

Ahogy arról beszámoltunk, régi-új edzővel vágott bele a következő idény küzdelmei előtti felkészülésbe a Dunaferr futsalcsapata: a nyáron már Fehér Zsolt dirigálta a dunaújvárosiak edzéseit, akik a szokásos következetes, kemény edzésmunkára számíthattak az alapozás során. Az együttes az egy hónapos előkészület alatt több edzőmérkőzést is játszott, amelyek alapján bizakodva várhatják a bajnoki rajtot.


Több edzőmérkőzést is játszott a Dunaferr a felkészülés alatt

Mint azt a csapat honlapjának, a dunaujvarosfutsal.hu-nak adott interjújában Fehér Zsolt vezetőedző elárulta, játékosai lelkiismeretesen végezték az általa összeállított edzésmunkát, amit alapos megtervezés előzött meg. Hozzátette: a játék alapja a fegyelem, amit mindenképpen megkövetel az általa dirigált csapattól. Mint mondta, bár a drukkerek jó eredményekre számítanak, hiszen irányítása alatt a csapat jól szerepelt a bajnokságban, ám ez egyrészt nyomást helyez a szakemberre, ugyanakkor kellő motivációt is jelent. Kiemelte: mindenképpen az éremszerzés a céljuk a bajnokságban.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.