2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Egyéb Dunaújváros

Rajtol a futsalszezon

A budapesti BME ellen kezdte meg bajnoki szereplését a Dunaferr-DUE Dutrade FC futsalcsapata. Fehér Zsolt vezetőedző tanítványai az egész szezonban nehéz mérkőzésekre számíthatnak, ám a felkészülés alapján nem okoznak majd csalódást a drukkereknek.

Ahogy arról beszámoltunk, régi-új edzővel vágott bele a következő idény küzdelmei előtti felkészülésbe a Dunaferr futsalcsapata: a nyáron már Fehér Zsolt dirigálta a dunaújvárosiak edzéseit, akik a szokásos következetes, kemény edzésmunkára számíthattak az alapozás során. Az együttes az egy hónapos előkészület alatt több edzőmérkőzést is játszott, amelyek alapján bizakodva várhatják a bajnoki rajtot.


Több edzőmérkőzést is játszott a Dunaferr a felkészülés alatt

Mint azt a csapat honlapjának, a dunaujvarosfutsal.hu-nak adott interjújában Fehér Zsolt vezetőedző elárulta, játékosai lelkiismeretesen végezték az általa összeállított edzésmunkát, amit alapos megtervezés előzött meg. Hozzátette: a játék alapja a fegyelem, amit mindenképpen megkövetel az általa dirigált csapattól. Mint mondta, bár a drukkerek jó eredményekre számítanak, hiszen irányítása alatt a csapat jól szerepelt a bajnokságban, ám ez egyrészt nyomást helyez a szakemberre, ugyanakkor kellő motivációt is jelent. Kiemelte: mindenképpen az éremszerzés a céljuk a bajnokságban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.