EUR: 321,61 Ft
CHF: 281,84 Ft
2018. november 19., hétfő
Erzsébet

Extra

Rékasi újra fellélegezhet

Élete legnehezebb időszakán van túl Rékasi Károly, aki most egy kis időre megkönnyebbülhet. A bíróság ugyanis kimondta, hogy nem ő okozta azt a három évvel ezelőtti közúti balesetet, amelyben a színész motorja R. Miklós autójával ütközött. A vádlott 1 év 6 hónap felfüggesztett szabadságvesztést kapott.

– Most minden körülmény és szakvélemény ismeretében végre született egy felelős döntés. Bizonyosságot nyert, hogy nem én csesztem el. Ebben a pillanatban ez egy felszabadult érzés, de nem ragadok le, megyek előre és dolgozom tovább. Az embereknek fogalmuk sincs arról, hogy mit éltem át, mi volt a kórházban, mi volt egy-egy műtét után. Mikor 50 évesen visítva menekülsz az ágy sarkába a nővér elől… Na, én ezt végigcsináltam. Szó sincs arról, hogy ez most mind megoldódott, csak elhangzott az, amit én mindig is tudtam, hogy azon a júniusi napon nem én hibáztam – nyilatkozta a bíróságon a Lokálnak a színész, aki többször is elsírta magát. Nem csoda, hisz a baleset teljesen tönkretette az életét: hónapokon át volt kórházban, többször műtötték, hat csontja eltörött, ráadásul maradandó fogyatékosságot is szenvedett, hisz az egyik lába négy centivel rövidebb lett. A legpokolibb órákban azonban mindvégig ott volt mellette szerelme, Pikali Gerda, akinek a támogatására a színész a jövőben is számít, hisz, noha első fokon neki adott igazat a bíróság, a vádlott védője az ítélethirdetés után fellebbezett, így az ügy másodfokon folytatódik.


 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Nincs kedve csajozni Bochkor Gábornak

    Nincs kedve csajozni Bochkor Gábornak

    Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor 12 év után a nyáron szakított. Míg a csinos műsorvezető legfrissebb fotóin csakúgy ragyog, addig a rádiósnak már nehezebben megy a továbblépés.

  • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

    Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

    Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.