EUR: 329,35 Ft
CHF: 303,11 Ft
2019. augusztus 24., szombat
Bertalan

Extra

Rékasi újra fellélegezhet

Élete legnehezebb időszakán van túl Rékasi Károly, aki most egy kis időre megkönnyebbülhet. A bíróság ugyanis kimondta, hogy nem ő okozta azt a három évvel ezelőtti közúti balesetet, amelyben a színész motorja R. Miklós autójával ütközött. A vádlott 1 év 6 hónap felfüggesztett szabadságvesztést kapott.

– Most minden körülmény és szakvélemény ismeretében végre született egy felelős döntés. Bizonyosságot nyert, hogy nem én csesztem el. Ebben a pillanatban ez egy felszabadult érzés, de nem ragadok le, megyek előre és dolgozom tovább. Az embereknek fogalmuk sincs arról, hogy mit éltem át, mi volt a kórházban, mi volt egy-egy műtét után. Mikor 50 évesen visítva menekülsz az ágy sarkába a nővér elől… Na, én ezt végigcsináltam. Szó sincs arról, hogy ez most mind megoldódott, csak elhangzott az, amit én mindig is tudtam, hogy azon a júniusi napon nem én hibáztam – nyilatkozta a bíróságon a Lokálnak a színész, aki többször is elsírta magát. Nem csoda, hisz a baleset teljesen tönkretette az életét: hónapokon át volt kórházban, többször műtötték, hat csontja eltörött, ráadásul maradandó fogyatékosságot is szenvedett, hisz az egyik lába négy centivel rövidebb lett. A legpokolibb órákban azonban mindvégig ott volt mellette szerelme, Pikali Gerda, akinek a támogatására a színész a jövőben is számít, hisz, noha első fokon neki adott igazat a bíróság, a vádlott védője az ítélethirdetés után fellebbezett, így az ügy másodfokon folytatódik.


 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Hitehagyott lett a szerelemben Nagy Sándor

  Hitehagyott lett a szerelemben Nagy Sándor

  Ábel Anita nagy sikerű talkshowjában, a Nő Commentben hétről hétre négy ismert nővel és egy férfivendéggel boncolgat hétköznapi vagy éppen szokatlan, nőket érintő témákat.

 • Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  A hétvégén véget ér a Duna Televízió egyik legnépszerűbb szünidei műsora, a Balatoni Nyár. A magazinműsor idén közel 1500 vendéget fogadott, a műsorvezetők hatszáz beszélgetést vezényeltek le, érintve majdnem ezer témát.

 • Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Magyarországon Radics Béla volt az első, akinek hosszú haja volt és farmert hordott – állítja Kosik Kristóf, aki 14 év küzdelem után idén februárban kezébe vehette a rockzenész sok évvel ezelőtt eltűnt gitárját, a legendás bíbor Gibsont.