EUR: 317,02 Ft
CHF: 279,46 Ft
2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Extra

Rékasi újra fellélegezhet

Élete legnehezebb időszakán van túl Rékasi Károly, aki most egy kis időre megkönnyebbülhet. A bíróság ugyanis kimondta, hogy nem ő okozta azt a három évvel ezelőtti közúti balesetet, amelyben a színész motorja R. Miklós autójával ütközött. A vádlott 1 év 6 hónap felfüggesztett szabadságvesztést kapott.

– Most minden körülmény és szakvélemény ismeretében végre született egy felelős döntés. Bizonyosságot nyert, hogy nem én csesztem el. Ebben a pillanatban ez egy felszabadult érzés, de nem ragadok le, megyek előre és dolgozom tovább. Az embereknek fogalmuk sincs arról, hogy mit éltem át, mi volt a kórházban, mi volt egy-egy műtét után. Mikor 50 évesen visítva menekülsz az ágy sarkába a nővér elől… Na, én ezt végigcsináltam. Szó sincs arról, hogy ez most mind megoldódott, csak elhangzott az, amit én mindig is tudtam, hogy azon a júniusi napon nem én hibáztam – nyilatkozta a bíróságon a Lokálnak a színész, aki többször is elsírta magát. Nem csoda, hisz a baleset teljesen tönkretette az életét: hónapokon át volt kórházban, többször műtötték, hat csontja eltörött, ráadásul maradandó fogyatékosságot is szenvedett, hisz az egyik lába négy centivel rövidebb lett. A legpokolibb órákban azonban mindvégig ott volt mellette szerelme, Pikali Gerda, akinek a támogatására a színész a jövőben is számít, hisz, noha első fokon neki adott igazat a bíróság, a vádlott védője az ítélethirdetés után fellebbezett, így az ügy másodfokon folytatódik.


 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Csepregi Éva babázni szeretne

  Csepregi Éva babázni szeretne

  Vajon készül-e a nagymamaságra Csepregi Éva, és hány unokát szeretne? A Neoton Família énekese és fia, Dávid közös próbáján járt a Családvarázs.

 • Maratonra készül Benkő Dániel

  Maratonra készül Benkő Dániel

  Az utóbbi időben nem sokat lehetett hallani Benkő Dánielről, hosszú időre elvonult a nyilvánosság elől. A Lokál most megkereste a lantművészt, aki nem mindennapi hírrel szolgál, a zenész elárulta, hogy 72 évesen nekivág a maratonnak.

 • Eljegyezték Katy Perryt

  Eljegyezték Katy Perryt

  Katy Perry és Orlando Bloom sokáig éltek se veled, se nélküled kapcsolatban, többször is szakítottak, mostanra viszont rájöttek, hogy együtt képzelik el a jövőjüket.

 • Abbie, a fekete démon

  Abbie, a fekete démon

  Abbie Holborn a Gordie Shore nevű amerikai valóságshowból vált ismerté, és rövid idő alatt nagyon sok rajongóra tett szert.