2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb XIX.kerület

Remekül kapták el a rajtot a lányok

Megkezdődött a másodosztályú női kézilabda-bajnokság, ahol a két éve az NB I-ben is megfordult kispesti lányok szinte teljesen új kerettel szerepelnek.

A rajt tökéletesre sikerült, hiszen az első fordulóban a Szent István OTP SE ellen nagyarányú, 34-25-ös győzelemnek örülhettek Béki Nagy Bertalan tanítványai. Ráadásul a hét közben megrendezett Magyar Kupa-mérkőzésen is sikerült a továbbjutás, a Pénzügyőr legnagyobb bánatára.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.