EUR: 316,84 Ft
CHF: 279,29 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Egyéb XIX.kerület

Remekül kapták el a rajtot a lányok

Megkezdődött a másodosztályú női kézilabda-bajnokság, ahol a két éve az NB I-ben is megfordult kispesti lányok szinte teljesen új kerettel szerepelnek.

A rajt tökéletesre sikerült, hiszen az első fordulóban a Szent István OTP SE ellen nagyarányú, 34-25-ös győzelemnek örülhettek Béki Nagy Bertalan tanítványai. Ráadásul a hét közben megrendezett Magyar Kupa-mérkőzésen is sikerült a továbbjutás, a Pénzügyőr legnagyobb bánatára.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.