EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 23., vasárnap
Tekla, Líviusz

Belföld

Rengetegen támogatták Orbánt a Facebookon

Orbán úr, ön az igazi európai politikus”, “Hajrá Magyarország!”, “Csodáljuk a politikáját”, “Magyarországgal vagyok, Orbán Viktorral vagyok”, “Amit a német média közöl önről, az nem a német nép véleménye”, “Ön a mi Big Daddynk” (Ön a mi nagy apunk”) – a sok magyar támogató véleménye mellett ilyen és ehhez hasonló külföldi hozzászólások árasztották el Orbán Viktor magyar miniszterelnök hivatalos Facebook-oldalát – írja a Pesti Srácok.

 

“Ha CSAK Magyarország, Lengyelország Cseszlovákia és Ausztria elhagyná az EU-t, akkor az egész rohadt szervezetnek vége lenne, mielőtt Junker ki tudná nyitni a következő üveg konyakot”


“Mindig gyanakodtam Sebastian Kurzra, mert ő a Külkapcsolatokért feleős Európai Tanács tagja, amely pedig egy Soros-szervezet”

 

“Igen, az EU azt hiszi, hogy mindent jobban tud. Ez egy diktatórikus szuperállam, amely olyan törvényeket gyárt, amelyek uralkodnak az ember felett, közben olyan segélyeket osztogatnak, amelyek biztosítják, hogy a politikusok és a közszféra le van fizetve. Orbánnak fel kell készülni a Hungexitre amilyen gyorsan csak lehet.”


A további hozzászólások Orbán Viktor Facebook oldalán olvashatók.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Újabb hidegfronttal kezdődik a hét

    Újabb hidegfronttal kezdődik a hét

    Viharos széllel újabb hidegfront érkezik a jövő hét elején, eső is várható, de sok lesz a napsütés is. Helyenként 20, míg másutt inkább 15 fok körül alakulnak a maximumok, a leghidegebb órákban viszont néhol fagyra is készülni kell – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

  • A turizmusban is prioritás lett a biztonság

    A turizmusban is prioritás lett a biztonság

    A turizmusban is nagyon fontos lett a biztonság – mondta Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének alelnöke az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorában.