2019. február 17., vasárnap
Donát

Belföld

Rohácot Gyárfás megzsarolásával gyanúsítják

Gyárfás Tamás megzsarolása ügyében gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség a már jogerős szabadságvesztését töltő Jozef Rohácot – írta a PestiSrácok.

Rohác terhére azt rója a hatóság, hogy az ő utasítására dobták be Gyárfás postaládájába azt a hangfelvételt, amely miatt végül az egykori úszószövetségi elnököt is meggyanúsították a Fenyő-ügyben.

Jozef Rohác
MTI Fotó: Kovács Tamás

A gyanú szerint Gyárfás valamikor 1997 végén, 1998 elején kapcsolatba lépett az akkor éppen az olajügyek miatt nemzetközi körözés alatt álló, a magyar alvilág egyik urának tartott Portik Tamással, akit azzal bízott meg, hogy bérgyilkossal ölesse meg a neki sok kellemetlenséget okozó Fenyő Jánost. Portik végül Rohácot bízta meg, aki végrehajtotta a gyilkosságot.

Fotó Mészáros Diána

 

Kapcsolódó Cikkek

  • A casco nem váltja ki a kátyúbiztosítást

    A casco nem váltja ki a kátyúbiztosítást

    A kátyúk által a gépjárművekben okozott károkat az illetékes útkezelők csak a panaszok mintegy felében térítik meg, az évi néhány ezer forintos kátyúbiztosítás azonban alapvetően növeli a kártérítés esélyét – hívja fel a figyelmet a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) az MTI-hez eljuttatott közleményében.

  • Brutális baleset a 4-es főúton

    Brutális baleset a 4-es főúton

    Hat személyautó ütközött a 4-es főúton Üllőnél vasárnap reggel, a helyszíni szemle és a műszaki mentés teljes útlezárás mellett zajlik – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.