EUR: 333,52 Ft
CHF: 305,24 Ft
2019. szeptember 23., hétfő
Tekla, Líviusz

Extra

Rózsa György 70 évesen újra randizik

Rózsa György újra szerelmes. A televíziós legenda úgy érzi, a szomorú évek után végre boldog időszak következik az életében, hiszen párkapcsolatban él, és barátaival is olyan helyekre utazik, ahová már régóta vágyott.

Rózsa György

– Még csak 70 éves vagyok, 100 éves koromig még nagyon sok minden beleférhet az életembe, akár egy nagy szerelem is – nyilatkozta korábban a Lokálnak Rózsa György, akinek vágya talán végre beteljesül.


– Nagyon friss a dolog, többet egyelőre nem is szeretnék elárulni róla. Mindenesetre azt remélem, hogy néhány szomorú év után örömteli időszak veszi kezdetét – mesélt boldogan a műsorvezető a Lokálnak. A televíziós legenda most sokat utazik, idén nyáron ráadásul olyan tájakra jutott el, ahová régóta vágyott.

– Van egy baráti társaságom, amellyel minden héten egyszer nagy pingpongcsatákat vívunk és közösen utazgatunk. A nyáron több fantasztikus helyre is eljutottunk. Először  Skóciában jártunk megcsodálni a vadregényes tájakat, ódon várakat, kastélyokat. Na jó, hát a leghíresebb whiskylepárlókba is benéztünk egy kis kóstolóra… Két hete pedig Salzburg, a berchtesgadeni Sasfészek, a chiemseei „kis Versailles” és a salzburgi tavak volt az útirány. A következő úti célunk Erdély lesz, ugyanis anyai ágon egy patinás erdélyi családból származom. Mindenképpen szeretném felkeresni az Inczédy család zeberniki ősi várának romjait, Kolozsváron pedig a híres református kollégiumot, amelynek egykoron az egyik ősöm az igazgatója volt – mondta Gyuri, aki 70 éves létére remek formában van, de elmondása szerint van rajta néhány pluszkiló, amitől szeretne megszabadulni.


– Tele vagyok energiával, jó egészségnek örvendek, egyedül a cukrom magas egy kicsit. Felszaladt rám pár kiló felesleg a nyáron, de azon vagyok, hogy megszabaduljak tőle. Bár olyan jól érzem most magam, hogy az sem zavar, ha rajtam marad – nevetett.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Börtönbe megy a született feleség

  Börtönbe megy a született feleség

  A bostoni bíróság úgy döntött, hogy tizennégy napra börtönbe kell vonulnia Felicity Huffman amerikai színésznőnek azért, mert köze volt egy egyetemi kenőpénzes botrányhoz.

 • Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  A kiskorúak ellen elkövetett szexuális visszaélésekkel vádolt Jeffrey Epstein egyik vádlója azt állítja, hogy András yorki herceggel, II. Erzsébet brit uralkodó második fiával is le kellett feküdnie, amikor 17 éves volt – jelentette szombat reggel az NBC amerikai hírcsatorna exkluzív interjújára hivatkozva a Sky News brit hírcsatorna.

 • Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Tizenhárom év után ismét magyar zenekart jelöltek az európai könnyűzenei tehetségek díjára. A Harmed, amely a hazai hardcore/metál színtér szereplője, a rangos Music Moves Europe Talent Awards (MMETA) idei várományosai közé került.

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.