EUR: 356,31 Ft
CHF: 336,29 Ft
2020. március 28., szombat
Gedeon, Johanna

Extra

Rózsa György 70 évesen újra randizik

Rózsa György újra szerelmes. A televíziós legenda úgy érzi, a szomorú évek után végre boldog időszak következik az életében, hiszen párkapcsolatban él, és barátaival is olyan helyekre utazik, ahová már régóta vágyott.

Rózsa György

– Még csak 70 éves vagyok, 100 éves koromig még nagyon sok minden beleférhet az életembe, akár egy nagy szerelem is – nyilatkozta korábban a Lokálnak Rózsa György, akinek vágya talán végre beteljesül.


– Nagyon friss a dolog, többet egyelőre nem is szeretnék elárulni róla. Mindenesetre azt remélem, hogy néhány szomorú év után örömteli időszak veszi kezdetét – mesélt boldogan a műsorvezető a Lokálnak. A televíziós legenda most sokat utazik, idén nyáron ráadásul olyan tájakra jutott el, ahová régóta vágyott.

– Van egy baráti társaságom, amellyel minden héten egyszer nagy pingpongcsatákat vívunk és közösen utazgatunk. A nyáron több fantasztikus helyre is eljutottunk. Először  Skóciában jártunk megcsodálni a vadregényes tájakat, ódon várakat, kastélyokat. Na jó, hát a leghíresebb whiskylepárlókba is benéztünk egy kis kóstolóra… Két hete pedig Salzburg, a berchtesgadeni Sasfészek, a chiemseei „kis Versailles” és a salzburgi tavak volt az útirány. A következő úti célunk Erdély lesz, ugyanis anyai ágon egy patinás erdélyi családból származom. Mindenképpen szeretném felkeresni az Inczédy család zeberniki ősi várának romjait, Kolozsváron pedig a híres református kollégiumot, amelynek egykoron az egyik ősöm az igazgatója volt – mondta Gyuri, aki 70 éves létére remek formában van, de elmondása szerint van rajta néhány pluszkiló, amitől szeretne megszabadulni.


– Tele vagyok energiával, jó egészségnek örvendek, egyedül a cukrom magas egy kicsit. Felszaladt rám pár kiló felesleg a nyáron, de azon vagyok, hogy megszabaduljak tőle. Bár olyan jól érzem most magam, hogy az sem zavar, ha rajtam marad – nevetett.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek