EUR: 322,08 Ft
CHF: 284,08 Ft
2018. november 13., kedd
Szilvia

Egyéb Ózd

Salakon csapatták

A múlt hétvégén rendezték meg a Steelvent Ózd Rallyt, amely a városi stadionban kezdődött.

A prológon a futballpálya salakján köröztek a versenyzők, itt Turán Frigyes volt a leggyorsabb. A következő versenyszakaszt Királd térségében kellett teljesíteni, ott az esélyesek közül Turán a rajtnál rontott, Hadik András pedig villanyoszlopnak ütközött. A Domaháza–Zabar gyorsasági szakasz teljesítése után már Nógrád megyében folytatódott a verseny Ózd-Salgó Rally néven, amelyet végül a Vincze Ferenc és Holczer Dániel páros nyert meg. Képünkön Riskó Dániel ózdi versenyző köröz a stadion salakján.

Fotó: Lokál
Riskó Dániel hazai versenyzőként kóstolgatta a salakot

 

Fotó: Lokál
Az ózdi Riskó Dániel nem tudott beleszólni a helyezésekbe

Kapcsolódó Cikkek

 • A hősök neve az égbe kiállt

  A hősök neve az égbe kiállt

  1956 egy csoda, amikor egy ország nem félt, és minden ízében megtapasztalhatta, hogy ilyen nagy dolog a szabadság – fogalmazott november 4-i megemlékező beszédében Balogh László, a humán bizottság elnöke.

 • Jövőd a tét!

  Jövőd a tét!

  A „Jövőd a tét!” pályaválasztási kiállítást a közelmúltban rendezték meg a Messzi István Sportcsarnokban. Az általános iskolás gyerekek nem ismerik a szakmák tartalmát, de általában határozott véleményük van arról, milyen szakterületen szeretnének továbbtanulni.

 • Hamis kommunikáció és zsíros politikai állás

  Hamis kommunikáció és zsíros politikai állás

  A jobbikos városvezetés ad hoc alapon működteti a várost, nincs jövőképük, ezért egyetlen cég késleltetett adóbefizetése miatt már kétségbeestek. Közben sok millióba kerülő politikai állást tartanak fenn.