EUR: 327,56 Ft
CHF: 301,78 Ft
2019. augusztus 20., kedd
István

Egyéb Ózd

Salakon csapatták

A múlt hétvégén rendezték meg a Steelvent Ózd Rallyt, amely a városi stadionban kezdődött.

A prológon a futballpálya salakján köröztek a versenyzők, itt Turán Frigyes volt a leggyorsabb. A következő versenyszakaszt Királd térségében kellett teljesíteni, ott az esélyesek közül Turán a rajtnál rontott, Hadik András pedig villanyoszlopnak ütközött. A Domaháza–Zabar gyorsasági szakasz teljesítése után már Nógrád megyében folytatódott a verseny Ózd-Salgó Rally néven, amelyet végül a Vincze Ferenc és Holczer Dániel páros nyert meg. Képünkön Riskó Dániel ózdi versenyző köröz a stadion salakján.

Fotó: Lokál
Riskó Dániel hazai versenyzőként kóstolgatta a salakot

 

Fotó: Lokál
Az ózdi Riskó Dániel nem tudott beleszólni a helyezésekbe

Kapcsolódó Cikkek

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Applikáció készül a turisztikai látnivalókról

  Applikáció készül a turisztikai látnivalókról

  Hamzáné Lakó Judit két – az idegenforgalom szempontjából fontos – szervezetet irányít Kecskeméten. Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület titkáraként Kecskemét és a környező települések értékeinek bemutatásáért dolgozik, a Hírös Város Turisztikai Központ szakmai vezetőjeként pedig rendezvényeket szervez a kecskemétiek és az ide látogató vendégek számára.