EUR: 322,35 Ft
CHF: 283,24 Ft
2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Belföld

Sargentinivel szelfizett Brüsszelben a Soros-blog főszerkesztője

Bodoky Tamás az Átlátszó főszerkesztője nemrég Brüsszelbe utazott, és az ott készült Judith Sargentinivel közös fotóját büszkén osztotta meg Facebookon. Nem meglepő, hogy a Soros által pénzelt Átlátszó főszerkesztője ilyen közeli kapcsolatot ápol a Soros–Sargentini-jelentés megalkotójával.

A képen a Soros-blog főszerkesztője és a hazánkat lejáratni igyekvő Judith Sargentini látható. Bodoky pedig nem rejti véka alá háláját a hazug jelentés elkészítőjének, és így ír: „Celebspotting and big thank you for Judith Sargentini” (“Észrevettem és nagyon megköszöntem Judith Sargentininek”) – írja az Origo.


Ezek után már egészen más fénybe kerül a portál hitele és az általuk olyannyira hangoztatott függetlenségük.

– Szerintem ennek semmi értelme nincs, semmilyen viszony vonatkozásában sem. Az Átlátszó közhitelének – erősen rásegítve a hivatalosság igyekezetére – mindenesetre jól betesz, annyi biztos – írja a kép alá egy kommentelő.


Mint ismert hétfőn az Átlátszó lejárató hadjáratot indított a miniszterelnök ellen, ennek során nem tartottak tiszteletben semmiféle morális szabályt, ugyanis drónokkal (pilóta nélküli repülőgéppel) hosszú időn keresztül megfigyelték azokat, akiket le akartak járatni; hónapokon át bokrokban bujkálva arra vártak, hogy felvegyék a szabadságukat töltő ellenséges célpontokat.

Mint arról már korábban beszámoltunk az Origo szerint, Sargentini minden energiájával azon dolgozott az Európai Parlamentben, hogy végrehajtassa Soros elképzelését, és elárasszák Európát a bevándorlók. Már 2015 elején a kötelező kvótákért kardoskodott, a bevándorlás és a népességcsere pozitív hatásairól beszélt és rendkívül ingerült volt, hogy nem valósult meg végül a nagy terv, és az országok nem alkalmazták a kvótát.

Bodoky Tamás, aki az amerikai milliárdos hazai médiabirodalmának fontos szereplője: ő az összekötő a Magyar Narancs és az Átlátszó között. Előbbinél dolgozott, utóbbinál alapító volt. Jelenleg Bodoky az Átlátszó.hu Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője – olvasható az Origo oldalán.

Bodoky magyarázkodásba kezdett 

Az Origo megkérdezte Bodoky-től miről egyeztetett Judith Sargentinivel? Amire a következő választ adta, amelyet Facebook oldalán is megosztott.

Semmiről nem egyeztettünk Judith Sargentinivel. Egy konferencián voltam Brüsszelben, véletlenül megláttam az Európai Parlament folyosóján, megszólítottam, megköszöntem neki a magyar jogállamiság érdekében végzett munkáját, és közös fotót kértem. A képviselő azt sem tudta ki vagyok. 

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Óriásit megy a hazai GDP

  Óriásit megy a hazai GDP

  A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) naptárhatással kiigazított adatai szerint Magyarország bruttó hazai terméke (GDP) 5 százalékkal nőtt az idei harmadik negyedévben az előző év azonos időszakához viszonyítva.

 • Hazudni tanít migránsokat a sorosista NGO – Videó!

  Hazudni tanít migránsokat a sorosista NGO – Videó!

  Rejtett kamerás felvételen mesélte el egy kanadai dokumentumfilmesnek Ariel Ricker, az Olaszországban Soros pénzéből migránsokat simogató Advocates Abroad vezetője, hogyan tanítják meg hazudni és szerepet játszani az oda érkező migránsokat, akik az így szerzett tudással képesek átverni az EU határellenőrző rendszerét.

 • Staudt ügyében is nyomoz a NAV

  Staudt ügyében is nyomoz a NAV

  A Nemzeti- Adó és Vámhivatal az ügyészség utasítására már Magyarországon is nyomozást rendelt el abban az ügyben, melynek a feljelentés szerint Staudt Gábor az egyik elkövetője.