EUR: 358,64 Ft
CHF: 338,96 Ft
2020. március 31., kedd
Árpád

Belföld

Sargentinivel szelfizett Brüsszelben a Soros-blog főszerkesztője

Bodoky Tamás az Átlátszó főszerkesztője nemrég Brüsszelbe utazott, és az ott készült Judith Sargentinivel közös fotóját büszkén osztotta meg Facebookon. Nem meglepő, hogy a Soros által pénzelt Átlátszó főszerkesztője ilyen közeli kapcsolatot ápol a Soros–Sargentini-jelentés megalkotójával.

A képen a Soros-blog főszerkesztője és a hazánkat lejáratni igyekvő Judith Sargentini látható. Bodoky pedig nem rejti véka alá háláját a hazug jelentés elkészítőjének, és így ír: „Celebspotting and big thank you for Judith Sargentini” (“Észrevettem és nagyon megköszöntem Judith Sargentininek”) – írja az Origo.


Ezek után már egészen más fénybe kerül a portál hitele és az általuk olyannyira hangoztatott függetlenségük.

– Szerintem ennek semmi értelme nincs, semmilyen viszony vonatkozásában sem. Az Átlátszó közhitelének – erősen rásegítve a hivatalosság igyekezetére – mindenesetre jól betesz, annyi biztos – írja a kép alá egy kommentelő.


Mint ismert hétfőn az Átlátszó lejárató hadjáratot indított a miniszterelnök ellen, ennek során nem tartottak tiszteletben semmiféle morális szabályt, ugyanis drónokkal (pilóta nélküli repülőgéppel) hosszú időn keresztül megfigyelték azokat, akiket le akartak járatni; hónapokon át bokrokban bujkálva arra vártak, hogy felvegyék a szabadságukat töltő ellenséges célpontokat.

Mint arról már korábban beszámoltunk az Origo szerint, Sargentini minden energiájával azon dolgozott az Európai Parlamentben, hogy végrehajtassa Soros elképzelését, és elárasszák Európát a bevándorlók. Már 2015 elején a kötelező kvótákért kardoskodott, a bevándorlás és a népességcsere pozitív hatásairól beszélt és rendkívül ingerült volt, hogy nem valósult meg végül a nagy terv, és az országok nem alkalmazták a kvótát.

Bodoky Tamás, aki az amerikai milliárdos hazai médiabirodalmának fontos szereplője: ő az összekötő a Magyar Narancs és az Átlátszó között. Előbbinél dolgozott, utóbbinál alapító volt. Jelenleg Bodoky az Átlátszó.hu Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője – olvasható az Origo oldalán.

Bodoky magyarázkodásba kezdett 

Az Origo megkérdezte Bodoky-től miről egyeztetett Judith Sargentinivel? Amire a következő választ adta, amelyet Facebook oldalán is megosztott.

Semmiről nem egyeztettünk Judith Sargentinivel. Egy konferencián voltam Brüsszelben, véletlenül megláttam az Európai Parlament folyosóján, megszólítottam, megköszöntem neki a magyar jogállamiság érdekében végzett munkáját, és közös fotót kértem. A képviselő azt sem tudta ki vagyok. 

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Öt fontos tény a kézmosásról

    Öt fontos tény a kézmosásról

    A kézmosás fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni! A koronavírus-járvány megfékezésében és lassításában elengedhetetlen szerepe van.

  • Megszavazták a koronavírus-törvényt

    Megszavazták a koronavírus-törvényt

    Tegnap megszavazta az Országgyűlés azt különleges jogrendet biztosító törvényt, mely a koronavírus-járvány elleni óvintézkedések gyors meghozatalát és fenntartását garantálja. A múltheti szavazáson az ellenzéki pártok megakadályozták, hogy a veszélyhelyzetet soron kívül meghosszabbítsa a kormány.