EUR: 332,08 Ft
CHF: 304,02 Ft
2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Belföld

Sargentinivel szelfizett Brüsszelben a Soros-blog főszerkesztője

Bodoky Tamás az Átlátszó főszerkesztője nemrég Brüsszelbe utazott, és az ott készült Judith Sargentinivel közös fotóját büszkén osztotta meg Facebookon. Nem meglepő, hogy a Soros által pénzelt Átlátszó főszerkesztője ilyen közeli kapcsolatot ápol a Soros–Sargentini-jelentés megalkotójával.

A képen a Soros-blog főszerkesztője és a hazánkat lejáratni igyekvő Judith Sargentini látható. Bodoky pedig nem rejti véka alá háláját a hazug jelentés elkészítőjének, és így ír: „Celebspotting and big thank you for Judith Sargentini” (“Észrevettem és nagyon megköszöntem Judith Sargentininek”) – írja az Origo.


Ezek után már egészen más fénybe kerül a portál hitele és az általuk olyannyira hangoztatott függetlenségük.

– Szerintem ennek semmi értelme nincs, semmilyen viszony vonatkozásában sem. Az Átlátszó közhitelének – erősen rásegítve a hivatalosság igyekezetére – mindenesetre jól betesz, annyi biztos – írja a kép alá egy kommentelő.


Mint ismert hétfőn az Átlátszó lejárató hadjáratot indított a miniszterelnök ellen, ennek során nem tartottak tiszteletben semmiféle morális szabályt, ugyanis drónokkal (pilóta nélküli repülőgéppel) hosszú időn keresztül megfigyelték azokat, akiket le akartak járatni; hónapokon át bokrokban bujkálva arra vártak, hogy felvegyék a szabadságukat töltő ellenséges célpontokat.

Mint arról már korábban beszámoltunk az Origo szerint, Sargentini minden energiájával azon dolgozott az Európai Parlamentben, hogy végrehajtassa Soros elképzelését, és elárasszák Európát a bevándorlók. Már 2015 elején a kötelező kvótákért kardoskodott, a bevándorlás és a népességcsere pozitív hatásairól beszélt és rendkívül ingerült volt, hogy nem valósult meg végül a nagy terv, és az országok nem alkalmazták a kvótát.

Bodoky Tamás, aki az amerikai milliárdos hazai médiabirodalmának fontos szereplője: ő az összekötő a Magyar Narancs és az Átlátszó között. Előbbinél dolgozott, utóbbinál alapító volt. Jelenleg Bodoky az Átlátszó.hu Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője – olvasható az Origo oldalán.

Bodoky magyarázkodásba kezdett 

Az Origo megkérdezte Bodoky-től miről egyeztetett Judith Sargentinivel? Amire a következő választ adta, amelyet Facebook oldalán is megosztott.

Semmiről nem egyeztettünk Judith Sargentinivel. Egy konferencián voltam Brüsszelben, véletlenül megláttam az Európai Parlament folyosóján, megszólítottam, megköszöntem neki a magyar jogállamiság érdekében végzett munkáját, és közös fotót kértem. A képviselő azt sem tudta ki vagyok. 

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Kicsi a bors, de erős! Mini kocsi, óriási élmény

  Kicsi a bors, de erős! Mini kocsi, óriási élmény

  Talán nem túlzás kijelenteni, hogy a meglepkék kínálatában ez az egyik legőrültebb extrém szabadidős tevékenység. Első ránézésre leginkább a 30-as, 40-es évek versenyautóinak kicsinyített másaira hajaznak ezek a Mini Hot Rodok, ám van az a mondás, hogy “kicsi a bors, de erős”.

 • Magyarország első okosvárosa lesz a Ligetben

  Magyarország első okosvárosa lesz a Ligetben

  Magyarország egyik első okosvárosrésze jön létre 2023-ra a Liget Budapest Projekt révén. A Smart Liget koncepciója az Európában is egyedülálló megoldásokkal a városrészt a főváros egyik legkörnyezetbarátabb, zéró károsanyag-kibocsátással működő helyévé teszi.

 • Újra beégett Karácsony

  Újra beégett Karácsony

  Tarlós István főpolgármestert akarta lejáratni legújabb videójában Karácsony Gergely, de visszanyalt a fagyi, ugyanis az ellenzéki jelölt kisfilmjében rosszul írták le azt, hogy Budapest.

 • Sérült gyerekek az állatkertben

  Sérült gyerekek az állatkertben

  A kormány fontosnak tartja, hogy a fogyatékkal élők is ugyanolyan részesei legyenek a társadalomnak, mint ép társaik – jelentette ki Nyitrai Zsolt, a kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott a 28.