EUR: 321,69 Ft
CHF: 281,81 Ft
2018. november 16., péntek
Ödön

Egyéb XIII.kerület

Sastin-arany Minszkből

A Vasas világbajnok birkózója, Sastin Mariann nem talált legyőzőre az Alekszandr Medvegyev-emlékversenyen, és egyre jobb formában várja a budapesti világbajnokságot.

A nyolcfős mezőnyben Sastin Mariann a kazah Kaszimovát pontozással, a kínai Lu Nát, valamint a riói olimpiai bronzérmes indiai Malikot tussal verte, így övé lett az aranyérem 62 kilóban a fehérorosz fővárosban.
– Egy héttel Minszk előtt Lengyelországban versenyeztem, de az a viadal egyáltalán nem sikerült jól. Csak az vigasztalt, hogy ott elsősorban saját magamat vertem meg. A versenynaptár idén elég furcsán van összerakva, ami Minszkben is látszott az indulók számán, de azért az a 8 versenyző, aki végül szőnyegre lépett, mind magas nívót képviselt – mondta a sportoló a vasassc.hu-n.

A Vasas világbajnok birkózója egyre jobb formában várja a budapesti világbajnokságot (Fotó: vasassc.hu)

– A kazah lánnyal birkóztam az első körben, és pontozással nyertem . A második körben a kínai lányt – akinek ez volt a harmadik nemzetközi versenye – egy pörgetés közben sikerült két vállra fektetnem, míg a  döntőben az indiai ellenfelet úgy tudtam megverni, hogy 4-0-ra elhúztam, aztán ő indított egy akciót, de belefogtam a pörgetésébe és itt is összejött a tus.
Sastin Mariann elmondta, jó érzés volt nemzetközi versenyen a dobogó tetején állni.
– Rég éreztem már ilyet. Most jön még Bukarestben egy megmérettetés, aztán már itthon készülünk tovább a világbajnokságig.


Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.