EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 16., péntek
Ödön

Egyéb Dunaújváros

Sikerek a selejtezőben

Több megmérettetésen is részt vettek a Dunaferr SE birkózói a közelmúltban. A dunaújvárosi fiatalok közül többen felállhattak a dobogó második vagy harmadik fokára, de az aranyérmekből is jutott az egyesület versenyzőinek.

Összesen mintegy hatszáz indulót sorakoztatott fel a Diák I. és Diák II. korcsoport számára rendezett területi kötöttfogású diákbajnokság, amelynek Abony adott otthont. A tét a diákolimpia döntőjébe jutás volt.


Több dobogós helyet is kiharcoltak a dunaújvárosi birkózók (fotó: Dunaferr SE)

A Dunaferr SE birkózói nem is okoztak csalódást az értük szurkolóknak, hiszen Diák II-es korcsoportban Garbacz Bence, Tóth Nimród, Domján Mihály és Hutvágner Bence első, Éva Bence második, valamint Oláh Denisz harmadik helyezése azt jelentette számukra, hogy ők képviselhetik az országos fináléban, Karcagon Dunaújvárost. A Diák I-es korosztályban Gajzer Bálint első helyezése, valamint Rostás Áron és Góczán Barnabás ezüst-, illetve Angyal Márk és Pordán Péter bronzérme ért döntőbe jutást.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.