EUR: 316,97 Ft
CHF: 279,31 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Egyéb Dunaújváros

Sikerek a selejtezőben

Több megmérettetésen is részt vettek a Dunaferr SE birkózói a közelmúltban. A dunaújvárosi fiatalok közül többen felállhattak a dobogó második vagy harmadik fokára, de az aranyérmekből is jutott az egyesület versenyzőinek.

Összesen mintegy hatszáz indulót sorakoztatott fel a Diák I. és Diák II. korcsoport számára rendezett területi kötöttfogású diákbajnokság, amelynek Abony adott otthont. A tét a diákolimpia döntőjébe jutás volt.


Több dobogós helyet is kiharcoltak a dunaújvárosi birkózók (fotó: Dunaferr SE)

A Dunaferr SE birkózói nem is okoztak csalódást az értük szurkolóknak, hiszen Diák II-es korcsoportban Garbacz Bence, Tóth Nimród, Domján Mihály és Hutvágner Bence első, Éva Bence második, valamint Oláh Denisz harmadik helyezése azt jelentette számukra, hogy ők képviselhetik az országos fináléban, Karcagon Dunaújvárost. A Diák I-es korosztályban Gajzer Bálint első helyezése, valamint Rostás Áron és Góczán Barnabás ezüst-, illetve Angyal Márk és Pordán Péter bronzérme ért döntőbe jutást.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.