EUR: 347,90 Ft
CHF: 327,96 Ft
2020. május 26., kedd
Evelin, Fülöp

Egyéb Dunaújváros

Sikerek a selejtezőben

Több megmérettetésen is részt vettek a Dunaferr SE birkózói a közelmúltban. A dunaújvárosi fiatalok közül többen felállhattak a dobogó második vagy harmadik fokára, de az aranyérmekből is jutott az egyesület versenyzőinek.

Összesen mintegy hatszáz indulót sorakoztatott fel a Diák I. és Diák II. korcsoport számára rendezett területi kötöttfogású diákbajnokság, amelynek Abony adott otthont. A tét a diákolimpia döntőjébe jutás volt.


Több dobogós helyet is kiharcoltak a dunaújvárosi birkózók (fotó: Dunaferr SE)

A Dunaferr SE birkózói nem is okoztak csalódást az értük szurkolóknak, hiszen Diák II-es korcsoportban Garbacz Bence, Tóth Nimród, Domján Mihály és Hutvágner Bence első, Éva Bence második, valamint Oláh Denisz harmadik helyezése azt jelentette számukra, hogy ők képviselhetik az országos fináléban, Karcagon Dunaújvárost. A Diák I-es korosztályban Gajzer Bálint első helyezése, valamint Rostás Áron és Góczán Barnabás ezüst-, illetve Angyal Márk és Pordán Péter bronzérme ért döntőbe jutást.

Kapcsolódó Cikkek

 • Elektromos autógyár Ózdon?

  Egy potenciális ózdi befektetőjelölttel tárgyalt a napokban Riz Gábor, a térség országgyűlési képviselője valamint a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Karának dékánja az elektromos autógyártás jelenéről és jövőjéről.

 • Meg kell menteni az egri vízilabdát!

  Meg kell menteni az egri vízilabdát!

  Égető szükség lenne arra a 68 millió forintra, amit a közgyűlés megszavazott, de a hivatal lapzártánkkor még nem utalt át az Egri Vízilabda Kft-nek.

 • Balett a parkban

  Balett a parkban

  A Miskolci Balett táncosai is, akik Miskolc város napja és a közösségek hetének alkalmából szabadtéri táncimproviázciót mutattak be a Bársony János utcában.