2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb Dunaújváros

Sikerek a selejtezőben

Több megmérettetésen is részt vettek a Dunaferr SE birkózói a közelmúltban. A dunaújvárosi fiatalok közül többen felállhattak a dobogó második vagy harmadik fokára, de az aranyérmekből is jutott az egyesület versenyzőinek.

Összesen mintegy hatszáz indulót sorakoztatott fel a Diák I. és Diák II. korcsoport számára rendezett területi kötöttfogású diákbajnokság, amelynek Abony adott otthont. A tét a diákolimpia döntőjébe jutás volt.


Több dobogós helyet is kiharcoltak a dunaújvárosi birkózók (fotó: Dunaferr SE)

A Dunaferr SE birkózói nem is okoztak csalódást az értük szurkolóknak, hiszen Diák II-es korcsoportban Garbacz Bence, Tóth Nimród, Domján Mihály és Hutvágner Bence első, Éva Bence második, valamint Oláh Denisz harmadik helyezése azt jelentette számukra, hogy ők képviselhetik az országos fináléban, Karcagon Dunaújvárost. A Diák I-es korosztályban Gajzer Bálint első helyezése, valamint Rostás Áron és Góczán Barnabás ezüst-, illetve Angyal Márk és Pordán Péter bronzérme ért döntőbe jutást.

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Ziomara Morrison az Aluinvent DVTK új játékosa

    Ziomara Morrison az Aluinvent DVTK új játékosa

    Az Aluinvent DVTK centere, Chanel Mokango néhány nappal ezelőtt edzés közben súlyos térdsérülést szenvedett. A kongói játékos felépülése hosszabb időt vesz igénybe, ezért a pótlásáról azonnal gondoskodni kellett.