2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Belföld

Sokk! Márki-Zay így mentegeti az erőszakoló afgán migránst

Márki-Zay Péter, hódmezővásárhelyi polgármester álhírnek nevezte hogy Sarhadi Bilal Ahmad afgán migráns megerőszakolt egy fiatal nőt Budapesten. A támadás után a menekülő férfit egyébként Ausztriában fogták el.

„Megkérdezném azt is egyébként, most a napokban volt, lehet, hogy teljesen álhír volt, lehetséges, hogy egy afgán fiatalember megerőszakolt valakit egy pesti szórakozóhelyen, ott, én nem tudom most eldönteni, egyáltalán nyitva volt-e ez a szórakozóhely, mert most már ilyen kérdések is felmerültek, hogy létezett-e” – fogalmazott a vásárhelyi közgyűlés szeptember 14-i ülésén Márki-Zay Péter polgármester a migrációról szóló vitában, írja a Promenád.hu.


A férfit a rendőrség azzal gyanúsítja, hogy szeptember 9-én megerőszakolt egy 21 éves magyar légiutas-kísérőt egy budapesti kebabozóban.

Tette után Bilal Ahmad S. Ausztriába szökött, az osztrák rendőrök Linz közelében fogták el szeptember 10-én, így most kiadatási őrizetben várja, hogy átadják a magyar hatóságoknak. A rendőrség később kétrendbeli szeméremsértéssel is meggyanúsította.

Kapcsolódó Cikkek

  • Fülöp Attila: Meg kell hallanunk a nevelőszülők hangját

    Fülöp Attila: Meg kell hallanunk a nevelőszülők hangját

    A kormány által kezdeményezett nevelőszülői program küldetése, hogy felerősítse a segíteni szándékozó nevelőszülők, valamint a támogatásra szoruló fiatalok hangját – hangoztatta az országjáró program hetedik, várpalotai állomásán hétfőn a szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár.

  • Zsidólistázó jobbikos váltja Szávayt

    Zsidólistázó jobbikos váltja Szávayt

    Bencsik Jánost, egy másik listaállító nácit jelöl a Jobbik a nőveréssel hencegő Szávay István helyére. Bencsik Gyöngyösi Márton beszéde után maga kezdett információ gyűjtésbe azokról az ‘izraeli ügynökökről” akik szerinte uralják Amerikát.