EUR: 326,44 Ft
CHF: 300,23 Ft
2019. augusztus 19., hétfő
Huba

Egyéb Miskolc

Sokszínű évadra készülnek a szimfonikusok

Sokszínű és tartalmas programmal készül a most kezdődő évadra a Miskolci Szimfonikus Zenekar – mondta el Szászné Pónuzs Krisztina, az együttes ügyvezetője az évadnyitó társulati ülésen.

Egyre több bérletet váltanak a nézők, a Tűzvarázs bérlet szinte telt házas, és a Hangforrás bérlet nézőszáma is jelentősen emelkedett. A miskolci koncertek mellett többször szerepelnek majd Budapesten, Nyíregyházán, Edelényben, az ifjúsági koncertek alkalmával további vidéki helyszíneken is muzsikálnak, a Bartók rádió pedig a 11 bérletes koncertjükből hetet közvetít majd.


Idén is sikeres menetelésre készül a zenekar

Az eseményen Kiss János, Miskolc alpolgármestere arról szólt, hogy a zenekar a város meghatározó kulturális értékteremtő szereplője. Hozzátette: nagyon fontosnak tartja a város és a zenekar kapcsolatát, ami az utóbbi időben egyre erősödik, az önkormányzat „igyekszik meghálálni a zenekar munkáját”.

Kapcsolódó Cikkek

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Látványos futballshow költözött a Béke térre

  Látványos futballshow költözött a Béke térre

  A kerületünkben zajló Mozgásban a kultúra! című rendezvénysorozat harmadik eseménye A futball látványosságai címet kapta. A Béke téren megrendezett programon mindenki megismerhette a teqballt, mint sportágat, sőt a Freestyle Foci csapata is látványos show-val készült.