EUR: 334,94 Ft
CHF: 307,92 Ft
2019. szeptember 23., hétfő
Tekla, Líviusz

Egyéb II.kerület

Sörfesztiválsiker

Remek hangulat, nagyszerű előadók, jókedv és vidámság várta három napon át a II. Pesthidegkúti Sörfesztivál résztvevőit.

Az eseményre meghívást kapott a kerület testvérvárosa, Mosbach delegációja is. A fesztivált a Klebelsberg Kultúrkúria udvarán felállított sátorban közösen rendezte meg a II. kerületi önkormányzat és a II. kerületi Német Nemzetiségi Önkormányzat.

A frissen csapolt sört Láng Zsolt polgármester is megkóstolta (Fotó:tó: Budai Polgár/Nagy Béla

Ropták nemzetiségi ruhában is (Fotó: Budai Polgár/Nagy Béla)

Naná, hogy a vendégek is táncra perdültek! (Fotó: Budai Polgár/Nagy Béla)

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.