EUR: 322,84 Ft
CHF: 283,66 Ft
2018. november 14., szerda
Aliz

Belföld

Sorosék segítettek az országban maradni az erőszakoló migránsnak

Az Origo információ szerint a Helsinki Bizottság jogi segítségnyújtása miatt maradhatott az országban Bilal Ahmad S., aki egy magyar lányt megerőszakolt szeptember 9-én hajnalban. Az afgán származású migráns furcsa módon írásban kérte Soros György szervezetének pártfogását.

Mint arról már korábban beszámoltunk egy 18 éves, menekültstátuszú afgán férfi a police.hu adatai szerint hajnali három óra körül egy V. kerületi gyorsétterem mosdójában szexuális aktus eltűrésére kényszerített egy nőt.


A portál úgy tudja hogy, a hazai Soros-hálózat egyik legmarkánsabb szereplője, a Helsinki Bizottság 2017-ben jogi segítségnyújtást adott a magát 18 évesnek mondó Bilal Ahmad S-nek az ügyben, hogy Magyarország területén maradhasson.

A Soros-féle szervezet 2017-ben sikerrel járt, ugyanis a bevándorló az országban maradhatott. A migráns azóta egyértelműen bebizonyította, hogy nincs helye Magyarországon, amikor szeptember 9-én hajnalban egy belvárosi gyorsétterem mosdójában megerőszakolt egy magyar nőt.

 

Mint arról már korábban írtunk, a 2014-ben emberölési kísérlet miatt elítélt, Ahmed Shajin ügyével kapcsolatban az Európai Bíróság a magyar állammal szemben döntött. A bűnöző érdekeit nem meglepő módon akkor is Soros egyik szervezete a Helsinki Bizottság képviselte az ügyben.

 

Kapcsolódó Cikkek

  • KSH: 4,8 százalékkal nőtt a magyar GDP!

    KSH: 4,8 százalékkal nőtt a magyar GDP!

    Magyarország bruttó hazai terméke (GDP) a nyers adatok szerint 4,8, a szezonálisan és naptárhatással kiigazított, kiegyensúlyozott adatok szerint 5,0 százalékkal nőtt az idei harmadik negyedévben az előző év azonos időszakához viszonyítva – jelentette szerdán első becslése alapján a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

  • A turizmus a gazdaság sikerágazata

    A turizmus a gazdaság sikerágazata

    A turizmus a magyar gazdaság sikerágazata, amely az elmúlt két évben kétszer gyorsabb ütemben nőtt, mint a GDP – mondta Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója sajtóbeszélgetésen szerdán Budapesten.