2019. február 23., szombat
Alfréd

Belföld

Sorosék segítettek az országban maradni az erőszakoló migránsnak

Az Origo információ szerint a Helsinki Bizottság jogi segítségnyújtása miatt maradhatott az országban Bilal Ahmad S., aki egy magyar lányt megerőszakolt szeptember 9-én hajnalban. Az afgán származású migráns furcsa módon írásban kérte Soros György szervezetének pártfogását.

Mint arról már korábban beszámoltunk egy 18 éves, menekültstátuszú afgán férfi a police.hu adatai szerint hajnali három óra körül egy V. kerületi gyorsétterem mosdójában szexuális aktus eltűrésére kényszerített egy nőt.


A portál úgy tudja hogy, a hazai Soros-hálózat egyik legmarkánsabb szereplője, a Helsinki Bizottság 2017-ben jogi segítségnyújtást adott a magát 18 évesnek mondó Bilal Ahmad S-nek az ügyben, hogy Magyarország területén maradhasson.

A Soros-féle szervezet 2017-ben sikerrel járt, ugyanis a bevándorló az országban maradhatott. A migráns azóta egyértelműen bebizonyította, hogy nincs helye Magyarországon, amikor szeptember 9-én hajnalban egy belvárosi gyorsétterem mosdójában megerőszakolt egy magyar nőt.

 

Mint arról már korábban írtunk, a 2014-ben emberölési kísérlet miatt elítélt, Ahmed Shajin ügyével kapcsolatban az Európai Bíróság a magyar állammal szemben döntött. A bűnöző érdekeit nem meglepő módon akkor is Soros egyik szervezete a Helsinki Bizottság képviselte az ügyben.

 

Kapcsolódó Cikkek