EUR: 335,46 Ft
CHF: 306,49 Ft
2019. november 18., hétfő
Jenő

Belföld

Sorosra koccintott a Jobbik

Helyreigazítás:

Lapunk 2018. szeptember 18-i számában a „Sorossal koccintott a Jobbik” címmel megjelent cikkben valótlanul állítottuk, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselői a párt 2018. szeptemberi frakcióülésén Soros Györgyre koccintottak, illetve valótlanul híreszteltük, hogy a párt megünnepelte a Sargentini-jelentés elfogadását. Valótlanul híreszteltük, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom frakcióülésén Soros Györgyöt éltették és Orbán Viktort szidták a párt politikusai, valamint hogy a frakcióülésre a Ripost stábját a Jobbik képviselői hívták meg, és azt is, hogy a Ripost stábja bejutott a frakcióülésre. Továbbá valótlanul híreszteltük, hogy a frakcióülés során a Jobbik politikusai arra emelték poharukat, hogy a „ravasz Soros majd jól kicsinálja a Fideszt”, illetve abban reménykedtek, hogy majd „Soros betesz a kormánynak”, és azt mondták, hogy „ez a Sargentini-jelentés jól oda b…, ügyesek voltak Soros emberei, akik ezt összehozták”. Valótlanul híreszteltük, hogy a frakcióülésen bárki megjegyezte, hogy „a Vona úgy otthagyta a szerencsétlen pártot, mint eb a szaharát, és jó lenne, ha csinálna végre valamit, ahelyett, hogy kis gatyában porszívózgat valami videóban, és hülyét csinál magából”.


Masszív italozással ünnepelte a Jobbik a Soros–Sargentini-jelentés elfogadását – írta a Ripost. A lap bejutott a szétszakadt párt soltvadkerti kihelyezett frakcióülésére, ahol Soros Györgyöt éltették és Orbán Viktort szidták másnaposan az ellenzéki politikusok.

A Duna–Tisza köze egyik legnevesebb és egyben legdrágább pincészetében tartott rendkívüli frakcióülésnek hívott csapatépítő bulit a Jobbik. A zártkörű eseményre – ahogy egy évvel korábban is – bejutott a Ripost stábja is. A lap szerint a pártszakadás ellenére is maradtak a Jobbikban olyanok, akik másképp látják a dolgokat. „Ők azok, akik ismét meghívták a Ripost stábját a hétvégi rendezvényre, hogy a saját szemükkel lássák a Soros–Sargentini-jelentés megünneplését a Vona Gábor által bábként irányított pártvezetés köreiben” – írták.


Hozzátették: a sűrű poháremelgetés közben folyamatosan Orbán Viktort szidalmazták. A jobbikosok többször is reménykedve emelték poharukat arra, hogy a „ravasz Soros”  majd jól „kicsinálja a Fideszt”. A beszámoló szerint Gyöngyösi Márton alelnök nyomására nem a pincészet vendégházában, hanem egy kiskőrösi, luxuskörülményeket biztosító hotelben szálltak meg a jobbikosok, ahova úgynevezett piás busz szállította a politikusokat, nem egynek közülük a hóna alól több karton bor is kikandikált, „hiszen nem volt elég, amit ott helyben megittak”.

A Ripost stábja másnap reggel, reggeli közben hallotta, hogy a Jobbik másnapos tagjai reménykednek, hogy majd Soros betesz a kormánynak, meg hogy azért ez a Sargentini-jelentés jól „odab*szott”, és ügyesek voltak Soros emberei, akik ezt összehozták.

Varga-Damm Andrea, a bundáiról elhíresült képviselő asszony is lelkesen dicsérte Judith Sargentinit, majd Vona Gábor került szóba. Többen megjegyezték, hogy Vona úgy otthagyta a szerencsétlen pártot, mint eb a Szaharát, és hogy jó lenne, ha csinálna végre valamit, ahelyett, hogy kisgatyában porszívózgat valami videóban és hülyét csinál magából. Ezzel Vona internetes videóira utaltak, ugyanis a bukott pártvezér mostanság tinilányokat meghazudtoló karrierbe és internetes észosztásba kezdett.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek