2019. augusztus 21., szerda
Sámuel, Hajna

Egyéb IV.kerület

Sportoló Újpest – képekben

Idén ünnepli megalakulásának 20. évfordulóját az Újpesti Művészek Társasága. Az alkotókör jubileumi kiállítását  a kerületben népszerű téma köré szervezte, hiszen a sport, mint a helyieket megmozgató tevékenység, ezúttal az újpesti alkotók fantáziáját is lendületbe hozta. A Sportoló Újpest címet viselő tárlatot – amelynek fővédnöke dr. Zsigmond Barna Pál, kerületünk volt alpolgármestere, jelenlegi országgyűlési képviselő – a Polgár Centrum Újpest Galériában nézhetik meg az érdeklődők.

Kapcsolódó Cikkek

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Látványos futballshow költözött a Béke térre

  Látványos futballshow költözött a Béke térre

  A kerületünkben zajló Mozgásban a kultúra! című rendezvénysorozat harmadik eseménye A futball látványosságai címet kapta. A Béke téren megrendezett programon mindenki megismerhette a teqballt, mint sportágat, sőt a Freestyle Foci csapata is látványos show-val készült.