EUR: 321,10 Ft
CHF: 282,15 Ft
2018. november 19., hétfő
Erzsébet

Extra

Sportolók fogtak össze beteg gyerekekért

A hazai testépítő-és fitness világ összefogott, hogy beteg gyermekeknek segítsenek. Egy közel 8 millió forintos lélegeztetőgépre volt szüksége a Heim Pál Gyermekkórháznak.

A Cutler Fitness-hálózat tulajdonosai gondoltak egy merészet és kitalálták, hogy közös erővel összegyűjtik a pénzt. Az akcióban több hazai edzőterem is részt vett. Az átadón jelen volt Kathi Béla, Katus Attila és Bohos Kornél, akik oroszlánrészt vállaltak a gyűjtésben. Az eseményen dr. Péter György osztályvezető főorvos, hematológus elmondta, hogy ez a gép egy hatalmas előrelépés a kórháznak, hiszen segítségével műtét közben tökéletes biztonságban vannak az altatásban lévő beteg gyerekek. A kórház dolgozói és a szülők nagyon örülnek és hálásak minden civil kezdeményezésért.

Kapcsolódó Cikkek

  • Szőcs Renáta is nevez A Dalra

    Szőcs Renáta is nevez A Dalra

    A csíkszeredai Szőcs Renáta nemrég elbúcsúzott a TV2 Sztárban Sztár című műsorától, de egy percre sem áll meg: gőzerővel készül az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenyére.

  • Nincs kedve csajozni Bochkor Gábornak

    Nincs kedve csajozni Bochkor Gábornak

    Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor 12 év után a nyáron szakított. Míg a csinos műsorvezető legfrissebb fotóin csakúgy ragyog, addig a rádiósnak már nehezebben megy a továbblépés.