2019. augusztus 18., vasárnap
Ilona

Egyéb Dunaújváros

Sportos víkend következik!

Két dunaújvárosi csapat is pályára lép az előttünk álló hétvégén: a jégkorongozók hazai pályán, míg a női kézilabdázók idegenben játszanak majd a bajnoki pontokért.

Az újonc Schiller-Vasas együttesét fogadja az Erste Liga küzdelmeiben a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata. A két együttes a felkészülés során már találkozott egymással: akkor gyakorló találkozón nem okozott gondot a dunaújvárosiaknak Ladányi Balázs csapatának legyőzése, ám egy tétmérkőzés mindig tartogat izgalmakat. A találkozó szeptember 14-én, pénteken este hat órakor kezdődik a Dunaújvárosi Jégcsarnokban.


A felkészülési meccsek után már tétmérkőzésen láthatják a DAB jégkorongozóit a drukkerek

A DKKA női kézilabdacsapata számára a Békéscsaba lesz a következő ellenfél, mégpedig a viharsarkiak otthonában. György László tanítványai az első fordulóban a Siófok elleni hazai mérkőzésen vereséget szenvedtek, így minden bizonnyal a szépítés reményében utaznak majd a Békéscsaba otthonába. A felek szeptember 15-én, szombaton 18 órától lépnek pályára.

Kapcsolódó Cikkek

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Látványos futballshow költözött a Béke térre

  Látványos futballshow költözött a Béke térre

  A kerületünkben zajló Mozgásban a kultúra! című rendezvénysorozat harmadik eseménye A futball látványosságai címet kapta. A Béke téren megrendezett programon mindenki megismerhette a teqballt, mint sportágat, sőt a Freestyle Foci csapata is látványos show-val készült.