EUR: 323,27 Ft
CHF: 286,35 Ft
2018. szeptember 21., péntek
Máté, Mirella

Egyéb Dunaújváros

Sportos víkend következik!

Két dunaújvárosi csapat is pályára lép az előttünk álló hétvégén: a jégkorongozók hazai pályán, míg a női kézilabdázók idegenben játszanak majd a bajnoki pontokért.

Az újonc Schiller-Vasas együttesét fogadja az Erste Liga küzdelmeiben a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata. A két együttes a felkészülés során már találkozott egymással: akkor gyakorló találkozón nem okozott gondot a dunaújvárosiaknak Ladányi Balázs csapatának legyőzése, ám egy tétmérkőzés mindig tartogat izgalmakat. A találkozó szeptember 14-én, pénteken este hat órakor kezdődik a Dunaújvárosi Jégcsarnokban.


A felkészülési meccsek után már tétmérkőzésen láthatják a DAB jégkorongozóit a drukkerek

A DKKA női kézilabdacsapata számára a Békéscsaba lesz a következő ellenfél, mégpedig a viharsarkiak otthonában. György László tanítványai az első fordulóban a Siófok elleni hazai mérkőzésen vereséget szenvedtek, így minden bizonnyal a szépítés reményében utaznak majd a Békéscsaba otthonába. A felek szeptember 15-én, szombaton 18 órától lépnek pályára.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.

 • Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállót avattak a Horváth-kertben, az Alagút utca–Attila utca sarkánál. A Budavári Önkormányzat által megvalósított megálló falain kerületi írók, költők, művészek Krisztinavárosról írt idézetei olvashatók, amelyeket diákok küldtek be egy ebből a célból kiírt pályázatra.