EUR: 332,36 Ft
CHF: 303,24 Ft
2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Egyéb II.kerület

Sportparádé, igen!

Ismét nagyon jó hangulatú családi napot szervezett a Hidegkúti Családi Iránytű. A Pesthidegkúton élők birtokba vették a Pokorny Sporttelepet, szülők és gyerekek együtt fociztak, pingpongoztak, hajítottak labdát, de a színpadon sem volt hiány a sportos programokban az 5. Hidegkúti Sportparádén.

Merre pattog a labda? (Fotó: Keresztesi Balázs)

Na, ezt add vissza!
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Hú, de hajlékony! (Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.