2018. november 13., kedd
Szilvia

Extra

Szabad préda lett Stella Maxwell

Napjaink egyik legkeresettebb modellje, a 28 éves Stella Maxwell legfrissebb fotóin is ultraszexi! Nem csoda, hogy a szőke szépségért barátnője, Kristen Stewart is rajong.

A napokban azonban nyugtalanító képek kerültek elő a modellről, akit egy partin egy férfival láttak csókolózni. Tehát nagyon úgy tűnik, hogy a férfiak legnagyobb örömére Maxwell újra szingli, noha korábban minden jel arra utalt, hogy minden a legnagyobb rendben van köztük az Alkonyat sztárjával.


Kapcsolódó Cikkek

 • Aurelio: Nehezen maradok hűséges

  Aurelio: Nehezen maradok hűséges

  Ma indul a TV2 sikerműsorának A legbátrabb párosnak a második évada, ahol a lassan valóságshow-veteránnak számító Aurelio és párja, Dominika is megküzd a tízmillió forintos nyereményért.

 • Majkát meglágyította a fia

  Majkát meglágyította a fia

  A TV2 Sztárban sztár című műsorában eddig Majka volt az egyetlen zsűritag, aki mindig szőrösszívű volt a fellépőkkel, nyolc pontot csak az igazán kiemelkedő produkciók kaptak tőle.

 • Ninja Warrior: Anglia után itthon küzd Jonny

  Ninja Warrior: Anglia után itthon küzd Jonny

  Jonny Urszuly, az angliai Ninja Warrior győztese az itthoni pályán is szeretne bizonyítani. A háromgyermekes személyi edző azonban azzal nem számolt, hogy a selejtező előtt közvetlen lesérül, ami nagyban megnehezítette számára a versenyt.