2019. augusztus 25., vasárnap
Lajos, Patricia

Extra

Szabad préda lett Stella Maxwell

Napjaink egyik legkeresettebb modellje, a 28 éves Stella Maxwell legfrissebb fotóin is ultraszexi! Nem csoda, hogy a szőke szépségért barátnője, Kristen Stewart is rajong.

A napokban azonban nyugtalanító képek kerültek elő a modellről, akit egy partin egy férfival láttak csókolózni. Tehát nagyon úgy tűnik, hogy a férfiak legnagyobb örömére Maxwell újra szingli, noha korábban minden jel arra utalt, hogy minden a legnagyobb rendben van köztük az Alkonyat sztárjával.


Kapcsolódó Cikkek

 • Hitehagyott lett a szerelemben Nagy Sándor

  Hitehagyott lett a szerelemben Nagy Sándor

  Ábel Anita nagy sikerű talkshowjában, a Nő Commentben hétről hétre négy ismert nővel és egy férfivendéggel boncolgat hétköznapi vagy éppen szokatlan, nőket érintő témákat.

 • Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  A hétvégén véget ér a Duna Televízió egyik legnépszerűbb szünidei műsora, a Balatoni Nyár. A magazinműsor idén közel 1500 vendéget fogadott, a műsorvezetők hatszáz beszélgetést vezényeltek le, érintve majdnem ezer témát.

 • Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Magyarországon Radics Béla volt az első, akinek hosszú haja volt és farmert hordott – állítja Kosik Kristóf, aki 14 év küzdelem után idén februárban kezébe vehette a rockzenész sok évvel ezelőtt eltűnt gitárját, a legendás bíbor Gibsont.