EUR: 332,15 Ft
CHF: 302,00 Ft
2019. október 13., vasárnap
Kálmán, Ede

Extra

Szabó Győző rendezőként debütált

Decemberben újra jelentkezik a tavalyi év szuperprodukciója, az Álomutazó című mesemusical. Idén hat előadást terveznek, amiből három már teltházas. Szabó Győző megrendezte élete első klipjét és december végéig meghosszabbítják az Andrássy Élményközpontban látható Future Park interaktív játszóteret – jelentette be a TulipánTündér produkció.

A TulipánTündér Produkció 2013-ban azzal a céllal jött létre, hogy olyan egyedülálló élményeket hívjon életre illetve hozzon Magyarországra, melyek amellett, hogy komoly értékeket képviselnek, minél szélesebb közönségigényt elégítenek ki. A TulipánTündér mutatta be például az első olyan 100%-ban hazai színpadi megaprodukciót, mely méreteivel és egyedi látványvilágával a Broadway előadásait idézi. A Játékkészítő című pop-show-musical egymást követő két évben mintegy 100.000 látogatót vonzott. A produkciós iroda nevéhez több nagykiállítás is fűződik, úgymint a legmodernebb technológiákat alkalmazó, lenyűgöző látványvilágot felvonultató, játékos képességtesztekkel és egy színházi produkcióval is tarkított interaktív családi sportélmény-park, a The Champion – A Bajnok című élményexpo, a Gooól! című egyedülálló futball kiállítás, a labdarúgás történetének legátfogóbb bemutatása, az űrutazást az elejétől napjainkig bemutató Gateway to Space kiállítás, vagy a Living dinosaurs – Őskori állatkert, melyben a látogatók interaktív módon ismerkedhettek meg a fenevadakkal, s bővíthették ismereteiket.


Majd 2017-ben jött az újabb saját szuperprodukció, az Álomutazó című családi mesemusical, amely 13 előadásán több mint 50.000 látogatónak nyújtott feledhetetlen szórakozást olyan szereplőkkel, mint Stohl András, Szabó Győző, Hajdu Steve, Schell Judit, Zséda,  Keresztes Ildikó, Falusi Mariann, Ábel Anita, Radics Gigi, Varga Viktor, valamint a főhőst alakító gyerekek, Marinka Móric, Bakonyi Simon és Szabó Hunor.

Az Álomutazó egy olyan világban játszódik, ahol már senki sem alszik, ezért senki nem is álmodik. Az emberek napi 24 órát dolgoznak, a gyerekek szinte az egész napjukat a suliban töltik, és csak azért mennek haza, hogy megcsinálják a házi feladatot. Az élet minden területét a mesterséges intelligencia irányítja, és még a pislogás is a hatékonyság elleni bűntettnek számít. A történet főhőse Tomi, a tízéves kissrác azonban egy álombárány segítségével harcba indul az álomvilág megmentéséért. A darabot Juronics Tamás rendezte.


Kapcsolódó Cikkek