EUR: 323,61 Ft
CHF: 287,40 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Extra

Szakított Pamela Anderson és fiatal szerelme

Többé nem alkot egy párt az 51 éves Pamela Anderson és a világbajnok francia futballista, Adil Rami. A játékosnál 19 évvel idősebb színésznő másfél év együttlét után már a közös otthonukból is elköltözött. A PageSix úgy tudja, hogy a pár azért szakított, mert a szexszimbólum szerint a focistának miatta nem jutott elég ideje a korábbi kapcsolatából született ikergyermekeire, Zayra és Madira. A TMZ szerint azonban szerelmüknek azért lett vége, mert Rami szerette volna magához láncolni Andersont egy gyűrűvel, aki ettől megriadt, és inkább kihátrált a kapcsolatból.

Profimedia, KCS Presse

Kapcsolódó Cikkek

 • Bianca, az élő baba

  Bianca, az élő baba

  Több mint 750 ezren követik az Instagrammon Bianca Dragusanu-t, aki úgy néz ki, mint egy élő Barbie baba.

 • Újra mélyponton Ben Affleck

  Újra mélyponton Ben Affleck

  Ben Affleck néhány héttel ezelőtt vonult be az elvonóra. Súlyos drog és alkoholproblémáiból próbál kigyógyulni, ám egyáltalán nem segít a helyzeten, hogy fiatal barátnőjével, Lindsay Shookusas nemrég szakítottak.

 • Rákkal küzdő kajakos: Pokoli fájdalmakat éltem át

  Rákkal küzdő kajakos: Pokoli fájdalmakat éltem át

  Összegyűlt a pénz, így augusztus végén sor került Tóth Robi életmentő beavatkozására Németországban. A kajakos és felesége embertpróbáló heteken vannak túl, de az orvosok szerint Robinak jók az esélyei ahhoz, hogy végleg kigyógyuljon a rákból.