2018. november 18., vasárnap
Jenő

Extra

Szakított Pamela Anderson és fiatal szerelme

Többé nem alkot egy párt az 51 éves Pamela Anderson és a világbajnok francia futballista, Adil Rami. A játékosnál 19 évvel idősebb színésznő másfél év együttlét után már a közös otthonukból is elköltözött. A PageSix úgy tudja, hogy a pár azért szakított, mert a szexszimbólum szerint a focistának miatta nem jutott elég ideje a korábbi kapcsolatából született ikergyermekeire, Zayra és Madira. A TMZ szerint azonban szerelmüknek azért lett vége, mert Rami szerette volna magához láncolni Andersont egy gyűrűvel, aki ettől megriadt, és inkább kihátrált a kapcsolatból.

Profimedia, KCS Presse

Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.