EUR: 324,61 Ft
CHF: 298,73 Ft
2019. augusztus 19., hétfő
Huba

Egyéb Miskolc

Szarvasbőgés kisvonattal

Az Északerdő Zrt. idén is megrendezi hagyományos szarvasbőgés-hallgató vonatozását a Lillafüredi Állami Erdei Vasúton. A vadászati érdekességeket felvonultató program mellett vezetett erdei túrán is részt vehetnek az érdeklődők.

A programra gyermekeket és felnőtteket egyaránt várnak. Szeptember 29-én 13 órakor Ortástetőig, majd 15.25-kor Andókúton át Mahócáig közlekedő különvonatok indulnak a Miskolc-Dorottya utcáról. A 13 órakor induló vonat utasai az ortástetői érkezés után vezetett erdei túrán juthatnak el a vadászati tematikájú programok színhelyére, Andókútra. A 15.25-kor induló vonat utasai Andókútig utazhatnak. Szarvasbőgés-hallgatásra a visszaúton lesz lehetőség az arra alkalmas helyen megálló vonat szerelvényéből.

Szarvasbőgés-hallgató vonatozását idén is megrendezi az ÉSZAKERDŐ Zrt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Látványos futballshow költözött a Béke térre

  Látványos futballshow költözött a Béke térre

  A kerületünkben zajló Mozgásban a kultúra! című rendezvénysorozat harmadik eseménye A futball látványosságai címet kapta. A Béke téren megrendezett programon mindenki megismerhette a teqballt, mint sportágat, sőt a Freestyle Foci csapata is látványos show-val készült.