2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb Győr

Szerették az első Győri Nép- és Világzenei Fesztivált

A legnagyobb dobásnak a Szabó Balázs Bandája-koncert számított
Fotó: O. Jakócs Péter

Az új fesztivál helyszíne a Dunakapu tér volt, ahol két színpaddal várták a zene és a kultúra kedvelőit. Fellépett az Apnoé zenekar, amely remek gyermekkoncerttel örvendeztette meg a kicsiket, később pedig a Góbé zenekar a jazz, a blues, a reggae és a klasszikus zene fúzióján keresztül mutatta be a zene sokszínűségét. A vasárnapig tartó kínálatban természetesen helyet kaptak a néptánc-, a népzenei előadások, s fellépett még többek között az Aurevoir zenekar, a Flok On 45, s talán legnagyobb dobásként a Szabó Balázs Bandája is színpadra lépett. A siker megvolt, jövőre jön a folytatás!

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Ziomara Morrison az Aluinvent DVTK új játékosa

    Ziomara Morrison az Aluinvent DVTK új játékosa

    Az Aluinvent DVTK centere, Chanel Mokango néhány nappal ezelőtt edzés közben súlyos térdsérülést szenvedett. A kongói játékos felépülése hosszabb időt vesz igénybe, ezért a pótlásáról azonnal gondoskodni kellett.