2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Egyéb Győr

Szerették az első Győri Nép- és Világzenei Fesztivált

A legnagyobb dobásnak a Szabó Balázs Bandája-koncert számított
Fotó: O. Jakócs Péter

Az új fesztivál helyszíne a Dunakapu tér volt, ahol két színpaddal várták a zene és a kultúra kedvelőit. Fellépett az Apnoé zenekar, amely remek gyermekkoncerttel örvendeztette meg a kicsiket, később pedig a Góbé zenekar a jazz, a blues, a reggae és a klasszikus zene fúzióján keresztül mutatta be a zene sokszínűségét. A vasárnapig tartó kínálatban természetesen helyet kaptak a néptánc-, a népzenei előadások, s fellépett még többek között az Aurevoir zenekar, a Flok On 45, s talán legnagyobb dobásként a Szabó Balázs Bandája is színpadra lépett. A siker megvolt, jövőre jön a folytatás!

Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.