EUR: 317,85 Ft
CHF: 279,72 Ft
2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Extra

Szexi kismama Voksán Virág

Három hét múlva megszületik Voksán Virág kisfia, a szexi DJ pedig szívesen pózol bikiniben és fehérneműben. Legutóbb egy gyönyörű fotósorozat készült róla, azt gondolja, hogy egy kismama is lehet szép és kívánatos.
– Ilyenkor is öltözhetünk csinosan. Aktképeket ugyanakkor nem csináltattam volna magamról – mesélte a Mokkában Virág, aki azt sem tagadta, hogy tombolnak benne a hormonok, de kezd lenyugodni.
– Most már jobb a helyzet, de a babaágyneműre úgy rá tudok görcsölni, hogy éjszaka nem tudok aludni.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Eljegyezték Katy Perryt

  Eljegyezték Katy Perryt

  Katy Perry és Orlando Bloom sokáig éltek se veled, se nélküled kapcsolatban, többször is szakítottak, mostanra viszont rájöttek, hogy együtt képzelik el a jövőjüket.

 • Abbie, a fekete démon

  Abbie, a fekete démon

  Abbie Holborn a Gordie Shore nevű amerikai valóságshowból vált ismerté, és rövid idő alatt nagyon sok rajongóra tett szert.

 • Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis a hévégén jött ki az elvonóról, ahol több mint öt hetet töltött. Habár úgy érzi sikerült végleg leszámolnia drogproblémáival, a szakértő szerint még nem mondható gyógyultnak a rapper.

 • Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Plágium miatt kizárták A Dal szombati döntőjéből Petruskát és Help me out of here című dalát. Helyére Oláh Gergő lépett, aki úgy véli, hogy nem véletlen alakult így, biztos benne, hogy a Jóisten írta ezt a forgatókönyvet.