EUR: 317,58 Ft
CHF: 280,03 Ft
2019. február 23., szombat
Alfréd

Belföld

Szexnek hitte az erőszakot a koronatanú

Kétszer is hallgatózott annak az V. kerületi kebabozónak az alkalmazottja a mosdóajtónál, ahol kollégája, az azóta már elfogott Bilal Ahmad S. éppen egy 21 éves légiutas-kísérőt kényszerített szexuális erőszak eltűrésére. Mint ismert, a 18 éves afgán fiatalember vasárnap éjszaka engedte be munkahelye mosdójába áldozatát, majd miután magukra zárta az ajtót, megerőszakolta.

A szintén bevándorló kolléga kétszer is behallgatózott a mosdóba az erőszak idején Fotó: Ripost

A Ripost által megszerzett biztonsági felvételeken látszik, hogy az afgán kollégája kétszer is hallgatózik a tett színhelyénél, de nem tesz semmit. A Ripost előkerítette az ügy koronatanúját, aki a lap szerint „szintén egzotikus nevű”, és aki barátnője elmesélése alapján csak „szokványos” szexnek hitte, ami a munkahelye vécéjében történt, ezért nem tulajdonított nagyobb jelentőséget a dolognak.


Mindeközben a hatóságok előkészítik a Linznél elfogott afgán gyanúsított visszaszállítását Magyarországra. A migráns a hírek szerint korábban egy másik nőt is megerőszakolhatott, a rendőrség pedig szeméremsértéssel is meggyanúsította.

Kapcsolódó Cikkek

  • Új meteorvadász kamerarendszert építenek ki Magyarországon

    Új meteorvadász kamerarendszert építenek ki Magyarországon

    A lehulló meteorok pályájának kiszámítását és a becsapódó meteoritok megtalálását segíti az a kamerarendszer, amelynek első elemét a szakemberek március elején telepítik Mátraszentimre közelében, a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont (CSFK) Konkoly-Thege Miklós Csillagászati Intézetének Piszkéstetői Obszervatóriumánál.

  • Kormánybiztos: A legsürgetőbb feladat a közterületek rendbetétele a Budai Várnegyedben

    Kormánybiztos: A legsürgetőbb feladat a közterületek rendbetétele a Budai Várnegyedben

    A legsürgetőbb feladat a közterületek, zöldfelületek, sétányok és utak rendbetétele a Budai Várnegyedben, aztán a folyamatban lévő beruházások befejezése – mondta Fodor Gergely, a várnegyed területén megvalósuló kormányzati beruházásokért felelős kormánybiztos a Mandinernek adott interjújában, amely szombaton jelent meg az internetes lapban.