2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Belföld

Szexnek hitte az erőszakot a koronatanú

Kétszer is hallgatózott annak az V. kerületi kebabozónak az alkalmazottja a mosdóajtónál, ahol kollégája, az azóta már elfogott Bilal Ahmad S. éppen egy 21 éves légiutas-kísérőt kényszerített szexuális erőszak eltűrésére. Mint ismert, a 18 éves afgán fiatalember vasárnap éjszaka engedte be munkahelye mosdójába áldozatát, majd miután magukra zárta az ajtót, megerőszakolta.

A szintén bevándorló kolléga kétszer is behallgatózott a mosdóba az erőszak idején Fotó: Ripost

A Ripost által megszerzett biztonsági felvételeken látszik, hogy az afgán kollégája kétszer is hallgatózik a tett színhelyénél, de nem tesz semmit. A Ripost előkerítette az ügy koronatanúját, aki a lap szerint „szintén egzotikus nevű”, és aki barátnője elmesélése alapján csak „szokványos” szexnek hitte, ami a munkahelye vécéjében történt, ezért nem tulajdonított nagyobb jelentőséget a dolognak.


Mindeközben a hatóságok előkészítik a Linznél elfogott afgán gyanúsított visszaszállítását Magyarországra. A migráns a hírek szerint korábban egy másik nőt is megerőszakolhatott, a rendőrség pedig szeméremsértéssel is meggyanúsította.

Kapcsolódó Cikkek

 • Magyar Levente: a mostani évek Magyarország évei

  Magyar Levente: a mostani évek Magyarország évei

  Magyarország teljesen más helyzetben van, mint 2010 előtt, az elmúlt kilenc évben emelkedett az életszínvonal, erőssé és stabillá vált a gazdaság, Európában is tekintélyes nemzetté emelkedett fel a magyar – jelentette ki a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára hétfőn a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Fehérgyarmaton.

 • Kicsi a bors, de erős! Mini kocsi, óriási élmény

  Kicsi a bors, de erős! Mini kocsi, óriási élmény

  Talán nem túlzás kijelenteni, hogy a meglepkék kínálatában ez az egyik legőrültebb extrém szabadidős tevékenység. Első ránézésre leginkább a 30-as, 40-es évek versenyautóinak kicsinyített másaira hajaznak ezek a Mini Hot Rodok, ám van az a mondás, hogy “kicsi a bors, de erős”.

 • Magyarország első okosvárosa lesz a Ligetben

  Magyarország első okosvárosa lesz a Ligetben

  Magyarország egyik első okosvárosrésze jön létre 2023-ra a Liget Budapest Projekt révén. A Smart Liget koncepciója az Európában is egyedülálló megoldásokkal a városrészt a főváros egyik legkörnyezetbarátabb, zéró károsanyag-kibocsátással működő helyévé teszi.