2018. szeptember 25., kedd
Eufrozina, Kende

Belföld

Szexnek hitte az erőszakot a koronatanú

Kétszer is hallgatózott annak az V. kerületi kebabozónak az alkalmazottja a mosdóajtónál, ahol kollégája, az azóta már elfogott Bilal Ahmad S. éppen egy 21 éves légiutas-kísérőt kényszerített szexuális erőszak eltűrésére. Mint ismert, a 18 éves afgán fiatalember vasárnap éjszaka engedte be munkahelye mosdójába áldozatát, majd miután magukra zárta az ajtót, megerőszakolta.

A szintén bevándorló kolléga kétszer is behallgatózott a mosdóba az erőszak idején Fotó: Ripost

A Ripost által megszerzett biztonsági felvételeken látszik, hogy az afgán kollégája kétszer is hallgatózik a tett színhelyénél, de nem tesz semmit. A Ripost előkerítette az ügy koronatanúját, aki a lap szerint „szintén egzotikus nevű”, és aki barátnője elmesélése alapján csak „szokványos” szexnek hitte, ami a munkahelye vécéjében történt, ezért nem tulajdonított nagyobb jelentőséget a dolognak.


Mindeközben a hatóságok előkészítik a Linznél elfogott afgán gyanúsított visszaszállítását Magyarországra. A migráns a hírek szerint korábban egy másik nőt is megerőszakolhatott, a rendőrség pedig szeméremsértéssel is meggyanúsította.

Kapcsolódó Cikkek

  • Szijjártó: Stratégiai érdek, hogy Magyarország maradjon Kína első számú partnere

    Szijjártó: Stratégiai érdek, hogy Magyarország maradjon Kína első számú partnere

    Magyarországnak gazdasági és stratégiai érdeke, hogy továbbra is Kína első számú gazdasági, kereskedelmi és befektetési partnere maradjon a közép-európai térségben – jelentette ki kedden New Yorkban Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, akinek az ENSZ-közgyűlés aznap megnyílt csúcsszintű ülésszakán elsőként Vang Ji kínai külügyminiszterrel volt kétoldalú találkozója.

  • A kormány vizsgálja meg a bevándorlási különadót

    A kormány vizsgálja meg a bevándorlási különadót

    Az Országgyűlés igazságügyi bizottsága keddi ülésén felkérte a kormányt, hogy vizsgálja meg a bevándorlási különadó megfizetésére vonatkozó hatályos jogszabályokat, és kezdeményezzen változtatásokat, amennyiben azok lehetőséget biztosítanak az adóelkerülésre.