EUR: 360,21 Ft
CHF: 340,18 Ft
2020. március 31., kedd
Árpád

Extra

Szexüzenetekkel zaklatják Yvonne Dedericket

Yvonne 20 évesen, 10 kilóval nehezebben komoly gátlásokkal küzdött, és hiába mondták mások, ő nem látta magát szépnek. A luxusfeleség ma már tökéletesen elégedett magával, és rengeteg bókoló vagy éppen szexuális töltetű üzenetet kap rajongóitól. 

/Yvonne Dederick
Fotó: Mészáros Diána

– Így negyven felett úgy érzem, most vagyok a legjobb formában. Sokkal elégedettebb vagyok magammal, mint 20 évvel ezelőtt – kezdte Yvonne Dederick a Lokálnak. – Fiatalon nagyon kishitű voltam. Tíz kilóval voltam nehezebb, kövérnek és csúnyának éreztem magam, hiába bizonygatták, hogy nem így van. Azt gondoltam, meg kell felelnem valamilyen elvárásnak ahhoz, hogy szeretni lehessen engem. Folyamatosan edzettem, mégsem mutatkoztam szívesen a strandon bikiniben vagy ettem annyit, amennyi jól esett volna, mert már azon aggódtam, hogyan fogok azután kinézni. Ezeket a gátlásaimat mára, három gyermek után, sikerült leküzdenem, hála a fitnesznek – emlékezett vissza a Viasat 3 Feleségek luxuskivitelben című műsorának szereplője, aki ma már követendő példa a korabeliek számára.


– Rengeteg elismerést kapok korombeli nőktől és fiatal lányoktól, akik a példámat követve elkezdtek edzeni. A férfiak is elismerő szavakkal illetnek, de volt, hogy szexuális utalásokat vagy konkrét fotókat küldtek nekem. Persze támadások is érnek, írtak már olyat, hogy „Dögölj meg!” vagy „Miért nem tudod elfogadni az idő múlását?”. Nem mondom, hogy nem zavar a korom, de úgy gondolom, ez csak egy szám, és az a legfontosabb, hogy jól érezd magad a bőrödben. Elfogadom, hogy nem mindenkinek tetszik a kockás hasam – például a lányomnak sem –, de ők elfogadják, hogy én így érzem jól és fogadtam el magam. Szeretném a korombelieket és a fiatalokat is arra buzdítani, hogy küzdjék le a gátlásaikat, mert tudom, milyen nehéz mindennap úgy felkelni, hogy nem érzed magad elég jónak, és milyen klassz úgy elkezdeni a napot, hogy mosolyogva, boldogan teszed a dolgod – tette hozzá Yvonne.

Kapcsolódó Cikkek