2019. október 16., szerda
Gál

Egyéb Sopron

Színházi nyílt nap és KultTereK

A hagyományoknak megfelelően szeptember 29-én 14 órától ismét lesz színházi nyílt nap. Ezen a délutánon olyan titkokba is beavat a teátrum, amelyekről az előadást nézve sosem lebben fel a fátyol… Az eseményt a KultTereK keretében tartják, amely a tavalyi óriási sikerű KultKapuK folytatása. Ezúttal a belváros patinás tereit és hangulatos terecskéit töltik meg kultúrával a szervezők. Harminc helyszínen számtalan „térélmény” várja a látogatókat utcazenészekkel, mutatványosokkal, szabadtéri játékokkal és játékos szabadúszókkal.

Fotó: Pro Kultúra Sopron

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át Pécsett, ahol az egészséges és a fogyatékkal élő gyerekek együtt is tudnak játszani. A Béke parkban kialakított többállomásos, hintával, körfogóval, mászókákkal és csúszdával ellátott játszótér létesítését a Szerencsejáték Zrt.

 • A szépkorúakat köszöntötték

  A szépkorúakat köszöntötték

  Az ENSZ közgyűlése 1991-ben nyilvánította október 1-jét az idősek világnapjává. Ez a nap is emlékeztet, hogy figyeljünk az idősek problémáira, segítsük őket a mindennapokban, és köszönetet mondjunk mindazért, mit tőlük kapunk.

 • Az aradi vértanúk emléke előtt tisztelegtek

  Az aradi vértanúk emléke előtt tisztelegtek

  Nyíregyházán, az evangélikus templomban emlékeztek az aradi vértanúk kivégzésének 170. évfordulóján. Több száz középiskolás diák, állami és egyházi vezetők, civil emberek gyűltek össze, hogy tisztelegjenek a kegyetlen ősz áldozatai előtt.

 • Mi lesz a kultúrával?

  Mi lesz a kultúrával?

  Botka László ebben az időpontban és helyszínen fogja megtartani kampányzáró rendezvényét, ezért marad el a Chili Weekend.