2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb II.kerület XII.kerület

Színpadon a Kelemen család

A Kokas Katalin és Kelemen Barnabás világhírű hegedűművész-házaspár is részt vett az Ars Sacra fesztiválon a Marczibányi téri Szabadidőközpontban. Kelemen Barnabás a Svábhegyen született, ott nőtt fel és kezdett el hegedülni, nagy zenész példaképek szomszédságában.

Az idén 40 esztendős Kossuth-díjas művész, háromgyermekes családapa műsorához hegedűművész felesége mellett elsőszülött lányuk, Hanna is csatlakozott. Kelemen Hanna korábban zongorázott, saját magát kíséri, miközben énekel, illetve már saját műveket is komponál, de ennél is izgalmasabb, ahogy táncol és színészkedik. Ezúttal verset mondott szülei hegedűjátéka között.

Kelemen Barnabás és felesége, Kokas Katalin duója (Fotó: Keresztesi Balázs)

Kelemen Hanna szavalt
(Fotó: Keresztesi Balá

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Ziomara Morrison az Aluinvent DVTK új játékosa

    Ziomara Morrison az Aluinvent DVTK új játékosa

    Az Aluinvent DVTK centere, Chanel Mokango néhány nappal ezelőtt edzés közben súlyos térdsérülést szenvedett. A kongói játékos felépülése hosszabb időt vesz igénybe, ezért a pótlásáról azonnal gondoskodni kellett.