EUR: 316,97 Ft
CHF: 279,31 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Egyéb II.kerület XII.kerület

Színpadon a Kelemen család

A Kokas Katalin és Kelemen Barnabás világhírű hegedűművész-házaspár is részt vett az Ars Sacra fesztiválon a Marczibányi téri Szabadidőközpontban. Kelemen Barnabás a Svábhegyen született, ott nőtt fel és kezdett el hegedülni, nagy zenész példaképek szomszédságában.

Az idén 40 esztendős Kossuth-díjas művész, háromgyermekes családapa műsorához hegedűművész felesége mellett elsőszülött lányuk, Hanna is csatlakozott. Kelemen Hanna korábban zongorázott, saját magát kíséri, miközben énekel, illetve már saját műveket is komponál, de ennél is izgalmasabb, ahogy táncol és színészkedik. Ezúttal verset mondott szülei hegedűjátéka között.

Kelemen Barnabás és felesége, Kokas Katalin duója (Fotó: Keresztesi Balázs)

Kelemen Hanna szavalt
(Fotó: Keresztesi Balá

Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.