EUR: 323,32 Ft
CHF: 283,09 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Belföld

Szintet lépett a DK idiotizmusa

Alaposan leégette magát Gyurcsány Ferenc pártja. A Demokratikus Koalíció (DK) egyik Facebook-csoportja ugyanis egy bárki által észrevehetően manipulált képpel akarta átverni az embereket.

A Demokratikus Koalíció Ötfalu-Kertváros Facebook-csoportjában egy amatőrnél is amatőrebb módon photoshopolt fotóval akarták bemutatni, hogy mekkora tömeg volt kíváncsi a Momentum jelöltje, Kóczán Károly bemutatására szeptember 14-én, aki az időközi önkormányzati választáson indul az MSZP, a DK és a Párbeszéd támogatásával.


Gyurcsányéknak egyébként mostanában nincs sok sikerélményük. A bukott miniszterelnök éppen az őszödi beszéd kiszivárgása utáni budapesti utcai zavargások évfordulóján kezdett „kormánybuktató” tüntetéssorozatba kedden a Kossuth téren. Gyurcsány harciasan arra utalt: addig maradnak, amíg megbukik a kormány. Hatalmas tömeg helyett azonban csak páran lézengtek, így már másnap bejelentették, hogy vidéken folytatják szánalmas akciójukat.

Ha ott sem lesznek elegen, ismét bevethetik a Photoshopot, hogy nem létező tömeget varázsoljanak képeikre.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Nyomoznak Gyurcsány cége ellen

    Nyomoznak Gyurcsány cége ellen

    Nyomozást rendelt el az Altus Portfólió Kft. gyanús hitelezési gyakorlata ügyében a Fővárosi Főügyészség. Mint ismeretes: a Magyar Nemzeti Bank augusztusban 15 millió forintos bírságot szabott ki Gyurcsány Ferenc cégére, mert a kft.

  • Robotizált tehénistállót adtak át Kocson

    Robotizált tehénistállót adtak át Kocson

    Egymilliárd forintos beruházással épült robotizált tehénistállót adtak át csütörtökön Kocson; az Aranykocsi Zrt. létesítményében az állatok fejését robotok végzik, emellett a takarmányozást, a trágyázást és a többi szükséges műveletet is teljesen automatizálták.