2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Belföld

Szintet lépett a DK idiotizmusa

Alaposan leégette magát Gyurcsány Ferenc pártja. A Demokratikus Koalíció (DK) egyik Facebook-csoportja ugyanis egy bárki által észrevehetően manipulált képpel akarta átverni az embereket.

A Demokratikus Koalíció Ötfalu-Kertváros Facebook-csoportjában egy amatőrnél is amatőrebb módon photoshopolt fotóval akarták bemutatni, hogy mekkora tömeg volt kíváncsi a Momentum jelöltje, Kóczán Károly bemutatására szeptember 14-én, aki az időközi önkormányzati választáson indul az MSZP, a DK és a Párbeszéd támogatásával.


Gyurcsányéknak egyébként mostanában nincs sok sikerélményük. A bukott miniszterelnök éppen az őszödi beszéd kiszivárgása utáni budapesti utcai zavargások évfordulóján kezdett „kormánybuktató” tüntetéssorozatba kedden a Kossuth téren. Gyurcsány harciasan arra utalt: addig maradnak, amíg megbukik a kormány. Hatalmas tömeg helyett azonban csak páran lézengtek, így már másnap bejelentették, hogy vidéken folytatják szánalmas akciójukat.

Ha ott sem lesznek elegen, ismét bevethetik a Photoshopot, hogy nem létező tömeget varázsoljanak képeikre.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    A 888.hu tette közzé azt a felvételt, amelyen jól látszik, hogy a 444 által drámaian előadott, de eléggé gyenge lábakon álló rablómeséje, amely szerint az ártatlan forradalmár Mohácsi Márkot a rendőrök megbilincselték, bezárták, fojtogatták és ütlegelték, stb.

  • Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton borult időre számíthatunk országszerte havazással, a keleti határnál néhol havas eső is lehet. Éjszaka nyugat felől felszakadozik a felhőzet, de a Dunától keletre borult marad az ég, egyre inkább keleten valószínű további havazás.