EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 23., vasárnap
Tekla, Líviusz

Egyéb Ózd

Szívből énekel

Levora Sándorné a közelmúltban Keszthelyen kiemelt, arany minősítést kapott az Országos Nyugdíjas Ki mit tud? versenyen táncdal kategóriában. Az egykori óvónő hat éve lépett fel először ezen a rendezvényen, hogy megmérettesse magát.

Koncz Zsuzsa, a Neoton vagy Rúzsa Magdi számaival a kezdetektől sikert arat. Több hangszeren is játszó férje segíti a felkészülésben, a főpróbákat pedig az Ózdi Szívklub rendezvényein tartják, amit fellépések követnek. Böbe sok meghívást kap falunapokra és városi eseményekre, de örömmel vállalna többet is, hiszen tudna rá időt szakítani.

Levoráné

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.