2018. november 13., kedd
Szilvia

Extra

Szívszorító módon emlékeztek törzshelyén Ádám Tamásra

Nemcsak családja, barátai, kollégái és rajongói, de kedvenc törzshelyének vendégei is gyászolják a tragikus hirtelenséggel, 66 éves korában elhunyt Ádám Tamást, a Família Kft. színészét.

Ádám Tamás csütörtökön hunyt el budapesti otthonában, ahogy arról a Lokál elsőként beszámolt a rendőrség általános közigazgatási rendtartás szerint vizsgálja a haláleset körülményeit. A Blikk szerint A Família Kft. egykori főszereplőjének házához csütörtök délelőtt 11 órakor érkeztek a mentők és a rendőrség, majd később a halottaskocsi is az épülethez, és egészen a délutáni órákig tartott a helyszínelés.


Fotó: Facebook

A lapnak megszólaltak Ádám Tamás pályatársai is:

– Szerdán még hívott! Amiatt, hogy nem tud ott lenni egy épp szervezés alatt lévő közönségtalálkozón, mert Győrbe kell utaznia. Nem értem, mi történhetett Sankóval – mondta Esztergályos Cecília, aki a Família Kft.-ben Ádám Tamás feleségét alakította.


Esztergályos Cecília (Fotó: Máté Krisztián)

– Sokkoló és mellbevágó ez a hír. Borzalmas, fiatal volt még ahhoz, hogy elmenjen! – nyilatkozta a 66 évesen elhunyt egykori kollégájáról Csonka András, aki szintén a sorozatban játszott együtt Ádám Tamással.

Csonka András
Fotó: Mészáros Diána

Spáh Dávid, aki ugyancsak a szériában dolgozott együtt Ádám Tamással, a közösségi oldalán emlékezett:

“A Pasaréti Filmgyár I. sz. műtermének egyik oldalán a kerítés mellett egy palatető alatt, rengeteg régi díszltelemet halmoztak fel. Ez alatt a tető alatt éppen elég hely maradt még egy széknek. Ez volt a “Drink”. Forgatás közben ott lehetett megtalálni. A Sanyi ebben az időben csak olyan könyveket olvasott, amik elfértek a kabátja bal zsebében. A Jobb zsebében egy doboz Winston volt ha jól emlékszem. Én itt a Drinkben nagyon sok történetet hallgattam meg. De nem csak itt, hanem Lellén a borhéten, a Mádrénál, a Coloradóban az Almássy tér sarkán” – írta.

A posztból kiderül, hogy Ádám Tamás törzshelye, a lakhelye közelében lévő söröző volt. A vendéglátóhely közösségi oldalán adott hírt arról, hogyan emlékeztek meg a színművészről.

csendben emlékezünk… 🏴

Gepostet von Colorado Sörbár am Freitag, 7. September 2018

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Aurelio: Nehezen maradok hűséges

  Aurelio: Nehezen maradok hűséges

  Ma indul a TV2 sikerműsorának A legbátrabb párosnak a második évada, ahol a lassan valóságshow-veteránnak számító Aurelio és párja, Dominika is megküzd a tízmillió forintos nyereményért.

 • Majkát meglágyította a fia

  Majkát meglágyította a fia

  A TV2 Sztárban sztár című műsorában eddig Majka volt az egyetlen zsűritag, aki mindig szőrösszívű volt a fellépőkkel, nyolc pontot csak az igazán kiemelkedő produkciók kaptak tőle.

 • Ninja Warrior: Anglia után itthon küzd Jonny

  Ninja Warrior: Anglia után itthon küzd Jonny

  Jonny Urszuly, az angliai Ninja Warrior győztese az itthoni pályán is szeretne bizonyítani. A háromgyermekes személyi edző azonban azzal nem számolt, hogy a selejtező előtt közvetlen lesérül, ami nagyban megnehezítette számára a versenyt.