EUR: 357,07 Ft
CHF: 337,63 Ft
2020. április 07., kedd
Herman

Életmód

Szolnoki Péter: Nem tudtam, mi lesz a fiammal!

Gyakran jótékonykodik, ám előtte mindig gondosan mérlegel Szolnoki Péter, a Bonbon együttes énekese. Legutóbb a Heim Pál Gyermekkórház javára rendezett jótékonysági gálán lépett fel a zenész, ahová fiaival együtt érkezett. 

–  Sosem mondok nemet olyan megkeresésre, ami gyerekek megsegítésére irányul. Hogyan is tudnék nemet mondani, hiszen nekem is van három! – mesélte a zenész, aki a gyermekei betegségét maga is megszenvedi, kínjaik láttán összeszorul a szíve és a gyomra. – A nagyobbik fiam, Péter (18) nyáron foci közben elesett és beverte a fejét, majd három napra kórházba került, mert az ütés miatt emlékezetkiesése volt. Nem voltam ott, amikor az eset történt, de borzasztó érzés volt nem tudni, hogy mi lesz vele. Három napig nem aludtam! Persze igyekszem elengedni a kezüket, hiszen felnőttek, igazából már a fejemről eszik a nokedlit – mesélte Szolnoki.


Szolnoki Péter és fiai Péter (18) és Balázs (15)
Fotó: Mészáros Diána

 

–  Szerencsés volt hajnalban hazaérni, mert a volt nejemnek nem kellett felkelni a gyerekekhez, ugyanis én tisztába tettem, megetettem, megbüfiztettem őket – emlékezett vissza a művész. – Máskor az édesanyjuk beküldött, hogy altassam el őket, én pedig felpörgettem a fiúkat mindenféle vicces történettel, aminek a végén visítva röhögtek. De beavattam őket a mi gyerekkorunk rejtelmeibe is, diafilmet vetítettünk, sőt volt olyan, hogy azokat a meséket, amelyeket mi már megvehettünk DVD-n, beállítottam fekete-fehérre, hogy lássák, milyen volt a mi valóságunk.

Kapcsolódó Cikkek