2018. december 10., hétfő
Judit

Életmód

Szolnoki Péter: Nem tudtam, mi lesz a fiammal!

Gyakran jótékonykodik, ám előtte mindig gondosan mérlegel Szolnoki Péter, a Bonbon együttes énekese. Legutóbb a Heim Pál Gyermekkórház javára rendezett jótékonysági gálán lépett fel a zenész, ahová fiaival együtt érkezett. 

–  Sosem mondok nemet olyan megkeresésre, ami gyerekek megsegítésére irányul. Hogyan is tudnék nemet mondani, hiszen nekem is van három! – mesélte a zenész, aki a gyermekei betegségét maga is megszenvedi, kínjaik láttán összeszorul a szíve és a gyomra. – A nagyobbik fiam, Péter (18) nyáron foci közben elesett és beverte a fejét, majd három napra kórházba került, mert az ütés miatt emlékezetkiesése volt. Nem voltam ott, amikor az eset történt, de borzasztó érzés volt nem tudni, hogy mi lesz vele. Három napig nem aludtam! Persze igyekszem elengedni a kezüket, hiszen felnőttek, igazából már a fejemről eszik a nokedlit – mesélte Szolnoki.


Szolnoki Péter és fiai Péter (18) és Balázs (15)
Fotó: Mészáros Diána

 

–  Szerencsés volt hajnalban hazaérni, mert a volt nejemnek nem kellett felkelni a gyerekekhez, ugyanis én tisztába tettem, megetettem, megbüfiztettem őket – emlékezett vissza a művész. – Máskor az édesanyjuk beküldött, hogy altassam el őket, én pedig felpörgettem a fiúkat mindenféle vicces történettel, aminek a végén visítva röhögtek. De beavattam őket a mi gyerekkorunk rejtelmeibe is, diafilmet vetítettünk, sőt volt olyan, hogy azokat a meséket, amelyeket mi már megvehettünk DVD-n, beállítottam fekete-fehérre, hogy lássák, milyen volt a mi valóságunk.

Kapcsolódó Cikkek

  • Hámlasztással a téli hideg ellen

    Hámlasztással a téli hideg ellen

    Télen arcbőrünk sokkal nagyobb törődés igényel az év többi évszakához képest az időjárás viszontagságai miatt. A bőr elhanyagolása száraz, kipirosodó, mi több viszkető, égő érzést kelthet az arcunkon, ezért fontos, hogy mindig használjuk az ilyenkor szükséges kozmetikumokat és megfelelő mennyiségű vitamint vigyünk be a szervezetünkbe.

  • 10 ok, amiért Madridot télen is látni kell

    10 ok, amiért Madridot télen is látni kell

    Ki mondta, hogy Madridot csak a melegebb hónapokban érdemes célba venni? A spanyol főváros egész évben tökéletes helyszín a kikapcsolódásra: pazar módon elegyíti történelem és természet szépségeit, nem beszélve a különleges gasztronómiáról.