2019. október 16., szerda
Gál

Extra

Szorcsik Viktória és Kovács Patrícia sem fél pucérkodni

Októberben startol a TV2 Korhatáros szerelem című sorozatának második évada, amelyben olyan sok erotikával átitatott jelenet lesz, hogy a tizenkettes karikát is tizenhatosra cserélték.

A sorozat első két részében a főszereplő Kovács Patrícia és Szorcsik Viktória mutatja meg bájait. Mint mondják, alapvetően szégyenlősek, de nem jönnek zavarba, ha szerepük megkívánja a pucérkodást. – Ha a szerep és a szituáció megkívánja, egyáltalán nem szokott problémát okozni, hogy vetkőzzek – kezdte Szorcsik Viki, aki egy dögös bombázót, Szandrát alakítja a sorozatban.


– A karakterem alapvetően egy hatalmas csábító, így bizony elég sokszor meg fogom mutatni magam – nevetett. Viki éppen ezért elképzelhetetlennek tartja, hogy a szerelmét zavarja, ha neki meg kell válni a textiltől. – Nem tudnék olyan férfival együtt élni, akit ez zavar. Nekem ez csupán munka, és nagyon fontos, hogy a szerelmem támogasson ebben – szögezte le a szőke szépség, akinél csak Kovács Patríciának, a sorozat főszereplőjének van több szexjelenete.

A sorozat forgatásán szinte egy egész napot igénybe vett, hogy az összes pőre jelenetet filmre vigyék. – Körülbelül tizenkét órán át forgattuk a szexjeleneteket – nevetett a színésznő. – Ez azonban csak munka, semmi érzéki vagy romantikus nincs benne. Ha azonban a szerep megkívánja, nekem soha semmi kivetnivalóm nincs benne, bár az tény, hogy nem egyszerű egy ilyen nap előtt elindulni otthonról. A stáb azonban nagyon kedves volt, egy pillanatig sem voltam zavarban – mosolygott a színésznő, aki sosem használt dublőzt a jelenetek alatt. – Alapvetően elégedett vagyok magammal, és nem is akarok mást mutatni, mint aki vagyok.


Kapcsolódó Cikkek