2020. április 05., vasárnap
Vince

Extra

Sztárdömping a TV2-n

Sztárok, rettegés, sok nevetés – a TV2 Csoport tegnap bemutatta, milyen műsorokkal készülnek az őszre. Elképesztő celebdömping várható.
Október 8-tól indulnak a TV2 nagyszabású műsorai. Hétfőnként a Ninja Warrior Hungary második évada érkezik, a pálya még az előzőnél is sokkal nehezebb lesz. Kedden retteghetünk, hogy a szerelmes sztárok közül ki nyeri a Legbátrabb páros címet és a vele járó 10 millió forintot. A hírességeknek a legveszélyesebb feladatokat kell teljesíteniük. A műsorban bemutatkozik Németh Kristóf és párja, Zita, akiket annyira összekovácsolt a Máltán forgatott műsor, hogy a színész még kint megkérte kedvese kezét. Pintér Tibor és párja, Frida viszont annak örül, hogy megúszták szakítás nélkül.
– Mi voltunk a legbotrányosabb páros, nagyon sokat balhéztunk – mondta a színész.
Keleti Andrea és Kovács Zoltán táncosok szerint a műsor valódi próbatétel volt.
– Amikor azt mondják, hogy gyújtsd fel a szerelmedet, akkor azért megremeg a lábad – magyarázta Andi. A legbátrabb párosban kipróbálja magát még Palácsik Lilla és férje, Tamás, aki állítólag a férfisikítás mestere, Singh Viki és párja, Csepregi Tamás, Tóth Andi és Szabó Ádám énekesek, valamint Schobert Norbi Rubint Rékával.
Szerdán és csütörtökönként érkezik a TV2-re a Mit tenne a gyereked? című műsor, amelyet Ördög Nóra vezet majd.
– Hiába szültem még egy gyereket, nem kapok gyerekműsort – jegyezte meg nevetve Liptai Claudia. Ezután látható majd Kasza Tibi műsorvezetésével a Sztárok és párok című műsor, amelynek az a lényege, hogy a hírességeknek hat pár és nyolc szingli közül meg kell tippelniük, hogy kik alkotnak egy párt. Mindezt 15 milliós fődíjért.
Péntekenként a Csak show és más semmi műsoráért lesz érdemes leülni a tévé elé, már csak a szereplők miatt is: Vastag Csaba, Tatár Csilla, Horváth Éva, Baronits Gábor, Koholák Alexandra, Curtis, Pápai Joci, Veréb Tamás, Szandi, Eke Angéla, Köllő Babett és Schobert Norbi mutatja be, mekkora show-t tudnak csinálni. Tegnap a sajtótájékoztatón Majka és Curtis is találkozott a durva szétválás után, a műsorvezető köszönt egykori barátjának.
Szombaton a MasterChef Juniort láthatják a nézők, vasárnap pedig a Sztárban sztárt. A zsűritagok maradtak, így érdekes lesz látni, hogy Liptai Claudia hogyan pontozza volt férjét, Gesztesi Károlyt. Átváltozóművész lesz még Hien, Odett, Freddie, Tolvai Reni, Völgyesi Gabi, Kállay-Saunders András, Sári Évi, Torres Dani, Burai Krisztián, Szőcs Renáta és Pintér Tibor is. A tegnapi sajtótájékoztatón elárulták, hogy hamarosan érkezik újra a Séfek séfe és Gundel Takács Gáborral a Legyen Ön is milliomos! című műsor is.

Kapcsolódó Cikkek