EUR: 327,22 Ft
CHF: 300,82 Ft
2019. augusztus 21., szerda
Sámuel, Hajna

Extra

Szulák Andrea újra szerelmes

Úgy tűnik, három év után újra rátalált a szerelem Szulák Andreára. A színésznő boldogabb, mint valaha, ami részben alakuló kapcsolatának, részben pedig annak köszönhető, hogy ötven felett is megtalálta az élet szépségét.

Játékszín Évadzáró
Szulák Andrea

Szulák Andreára, úgy tűnik, újra rátalált a szerelem. Az 54 éves színésznő 2015 szeptemberében, tíz év után szakított kislánya, Rozina édesapjával, akinek azóta már született is egy gyermeke a szintén színésznő Agócs Judittól. Andreát nagyon megviselte az elválás, az elmúlt években a munka és gyermeke töltötte ki minden idejét, de most már más miatt is van oka a boldogságra. „Ahogy belenézek a tükörbe, egy olyan nőt látok, aki jól van. Tudok szívből mosolyogni, és élvezem az életet. Alakulóban van valami, amiről babonából még egyelőre nem árulhatok el többet” – nyilatkozott sejtelmesen Andrea a Storynak. Szulák tavaly is már arról mesélt a lapnak, hogy nyitott egy kapcsolatra, és akadnak szép számmal hódolói is.


„Vannak jelentkezők, akik halált megvető bátorsággal szeretnének közelebbről megismerni. Nem vagyok egy fellelhetetlen valaki, aki akar, megtalál. Beszélgetek, barátkozok a jelentkezőkkel” – mondta akkor a színésznő, aki ötven felett is pozitívan áll az élethez.

„Innen is van még előre bő harminc év. Legalábbis remélem. Nagyon fontos, hogy a következő évtizedeket hogyan élem meg. Derűsen és a körülményekhez képest jól szeretnék élni. Nem belekeseredni, beleroppanni abba, hogy az ember már nem huszonöt éves vagy 180 centi magas, szőke, hosszú combú, bombázó fiatal lány” – mosolyodott el a színésznő.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek