EUR: 321,69 Ft
CHF: 283,17 Ft
2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Extra

Tabria a telt nőkért harcol

Tabria Majors egzotikus telt szépségként szeretné bebizonyítani, hogy egy nő pluszkilókkal is lehet szexi. Az egyik legkeresettebb plus size modell zavarba ejtően dögös, és hiányos öltözetű fotóival mutatja meg: nem kell mindenkinek a karcsú hölgyek táborát erősíteni. Tabria felháborítónak tartja, hogy az egyik legismertebb divatmárka, a Victoria’s Secret csak kis méretű ruhadarabokat tervez. A modell ennek többször hangot is adott, ami miatt volt már néhány bírósági ügye a divatcéggel.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Hamar rátalált a boldogság Csobot Adélra, hisz annak ellenére, hogy még csak 24 éves, már menyasszony, és két gyönyörű kisfiú büszke édesanyja. Kisebb gyermekének, Ádinnak augusztusban adott életet, és noha anno nagyon meghitt körülmények között akarta elárulni párjának, Istenes Bencének, hogy újra babát vár, ez korántsem jött össze.

 • Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Több hónapos vívódás után végleg búcsút intett egymásnak Pintér Tibor és Rubos Frida. A fiatal lány többé nem él együtt a színésszel, aki már bánja, hogy a kapcsolatuk végén olyan sokat veszekedtek.

 • Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Owen Wilson harmadik gyermeke már több mint egy hónapos, de a színész nem kíváncsi rá. Még nem látogatta meg a kis Lylát, sőt nem is tartja édesanyjával a kapcsolatot, és gyerektartást sem fizet.