EUR: 322,81 Ft
CHF: 285,99 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb I.kerület

Találkozások – Kányádi Sándor emlékére

Találkozások címmel a közelmúltban elhunyt Kányádi Sándor, Budavár díszpolgára, az I. kerület lakója emlékére nyílt kiállítás a Döbrentei utca 9. szám alatti Virág Benedek Házban. A tárlatot Szakolczay Lajos Széchenyi-díjas irodalomtörténész nyitotta meg.

A kiállítás ötletgazdája, dr. Nagy Gábor Tamás, Budavár polgármestere is köszöntötte az érdeklődőket. Közreműködött: Pál Eszter és Incze Ildikó. Az emlékkiállítás  szeptember 4-étől 30-áig látogatható, keddtől szombatig 14–18 óra között.


Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.