EUR: 350,68 Ft
CHF: 331,46 Ft
2020. május 25., hétfő
Orbán

Egyéb Érd

Találkozzunk a lángososnál!

Fotó: B. N.

Minden városban vagy nagyobb településen van legalább egy bázispont, egy közismert tájékozódási, igazodási hely. Egy olyan hely, amelyet mindenki ismer, megtalál, amelyhez képest lehet mondani, hogy mennyire van tőle egy intézmény, egy üzlet, vagy ahová találkozót lehet megbeszélni. Ilyen volt Pesten az óra az egykori Nemzeti Színháznál („Hétre ma várom a Nemzetinél…”), és ilyen Érden a Lángos Kuckó a városközpontban, a Budai út és az Európa sétány sarkán. Itt áll, nyitva van mindig, hóban és kánikulában egyaránt, ide lehet ismerősökkel találkozókat megbeszélni – és esetleg enni Tonté László lángosából.

Kapcsolódó Cikkek

 • Elektromos autógyár Ózdon?

  Egy potenciális ózdi befektetőjelölttel tárgyalt a napokban Riz Gábor, a térség országgyűlési képviselője valamint a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Karának dékánja az elektromos autógyártás jelenéről és jövőjéről.

 • Meg kell menteni az egri vízilabdát!

  Meg kell menteni az egri vízilabdát!

  Égető szükség lenne arra a 68 millió forintra, amit a közgyűlés megszavazott, de a hivatal lapzártánkkor még nem utalt át az Egri Vízilabda Kft-nek.

 • Balett a parkban

  Balett a parkban

  A Miskolci Balett táncosai is, akik Miskolc város napja és a közösségek hetének alkalmából szabadtéri táncimproviázciót mutattak be a Bársony János utcában.