2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb Érd

Találkozzunk a lángososnál!

Fotó: B. N.

Minden városban vagy nagyobb településen van legalább egy bázispont, egy közismert tájékozódási, igazodási hely. Egy olyan hely, amelyet mindenki ismer, megtalál, amelyhez képest lehet mondani, hogy mennyire van tőle egy intézmény, egy üzlet, vagy ahová találkozót lehet megbeszélni. Ilyen volt Pesten az óra az egykori Nemzeti Színháznál („Hétre ma várom a Nemzetinél…”), és ilyen Érden a Lángos Kuckó a városközpontban, a Budai út és az Európa sétány sarkán. Itt áll, nyitva van mindig, hóban és kánikulában egyaránt, ide lehet ismerősökkel találkozókat megbeszélni – és esetleg enni Tonté László lángosából.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.