EUR: 317,57 Ft
CHF: 279,78 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Egyéb Érd

Találkozzunk a lángososnál!

Fotó: B. N.

Minden városban vagy nagyobb településen van legalább egy bázispont, egy közismert tájékozódási, igazodási hely. Egy olyan hely, amelyet mindenki ismer, megtalál, amelyhez képest lehet mondani, hogy mennyire van tőle egy intézmény, egy üzlet, vagy ahová találkozót lehet megbeszélni. Ilyen volt Pesten az óra az egykori Nemzeti Színháznál („Hétre ma várom a Nemzetinél…”), és ilyen Érden a Lángos Kuckó a városközpontban, a Budai út és az Európa sétány sarkán. Itt áll, nyitva van mindig, hóban és kánikulában egyaránt, ide lehet ismerősökkel találkozókat megbeszélni – és esetleg enni Tonté László lángosából.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.