2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb Nagykanizsa

Támadás a szuverenitás ellen

Idén is megrendezte hagyományos családi napját a Fidesz kanizsai szervezete. A támogatókat, szimpatizánsokat szabadidős programok várták, Cseresnyés Péter miniszterhelyettes, választókerületi elnök pedig aktuális politikai kérdésekről tájékoztatta az érdeklődőket. A képviselő keményen bírálta az Európai Parlamentet a Sargentini-jelentés elfogadása miatt, és úgy fogalmazott, hogy akik igennel szavaztak, azok vagy félrevezetett emberek vagy provokátorok, akik a demokráciát kérik számon Magyarországon, holott Nyugat-Európában pont ők ássák alá azt. Cseresnyés Péter kijelentette, hazánkat azért ítélték el, mert ellenáll a felelőtlen európai bevándorlási politikának, s megvédi határait, azzal együtt pedig Európát is. Szerinte a Sargentini-jelentés a nemzetállami szuverenitás elleni újabb támadás.

Cseresnyés Péter: a Sargentini-jelentés nem a valóságot tükrözi (Fotó: Jancsi László)

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.