EUR: 316,84 Ft
CHF: 279,29 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Egyéb Nagykanizsa

Támadás a szuverenitás ellen

Idén is megrendezte hagyományos családi napját a Fidesz kanizsai szervezete. A támogatókat, szimpatizánsokat szabadidős programok várták, Cseresnyés Péter miniszterhelyettes, választókerületi elnök pedig aktuális politikai kérdésekről tájékoztatta az érdeklődőket. A képviselő keményen bírálta az Európai Parlamentet a Sargentini-jelentés elfogadása miatt, és úgy fogalmazott, hogy akik igennel szavaztak, azok vagy félrevezetett emberek vagy provokátorok, akik a demokráciát kérik számon Magyarországon, holott Nyugat-Európában pont ők ássák alá azt. Cseresnyés Péter kijelentette, hazánkat azért ítélték el, mert ellenáll a felelőtlen európai bevándorlási politikának, s megvédi határait, azzal együtt pedig Európát is. Szerinte a Sargentini-jelentés a nemzetállami szuverenitás elleni újabb támadás.

Cseresnyés Péter: a Sargentini-jelentés nem a valóságot tükrözi (Fotó: Jancsi László)

Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.