2019. július 19., péntek
Emília

Egyéb XXI.kerület

Tanszerosztó

Sikerrel zárult az Ökumenikus Segélyszervezet 7. Iskolakezdés együtt! segélyakciója.

Játékos nyárbúcsúztatón töltötték meg az utolsó osztálynyi gyerekek iskolatáskáját a segélyszervezet Szent István utcai csepeli központjában. Itt adták át az ezredik tanszercsomagot, a programon részt vett Wolf Kati önkéntes, a kampány arca is.

Wolf Kati gondosan válogatta össze a tanszereket
( Fotó: Sáfár Tibor)

Az ezredik iskolatáska is megtelt a tanévkezdésre
( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

  A Vodafone felvásárolja a UPC-t

  Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

 • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.

 • Látványos lesz a XX. Középkori Forgatag

  Látványos lesz a XX. Középkori Forgatag

  Július utolsó hétvégéjén a Minősített Európai Fesztivál címmel kitüntetett, nemzetközivé nőtt Középkori Forgatagon ismét benépesül a vár és a szomszédságában található hatalmas aréna, a Lovagi Tornák Tere.