2018. november 20., kedd
Jolán

Belföld

Tarlós István újra indulhat a választáson

Korábban még arra tett utalásokat Tarlós István főpolgármester, hogy nem vállal el egy újabb önkormányzati ciklust, ám a Magyar Hírlap információi szerint meggondolta magát.

A jövő évi önkormányzati választással kapcsolatban továbbra sincs hivatalos közlés arról, hogy Tarlós 2019-ben is indul-e a Fidesz–KDNP jelöltjeként a városvezetői székért. – Nem nagyon kapaszkodom egy újabb ciklusért, valószínűleg nem hajlok arra, hogy vállaljam – mondta korábban a politikus.

Hozzátette, hogy a témával kapcsolatban még tárgyal Orbán Viktor miniszterelnökkel. A hivatalos találkozóra a következő napokban sor kerülhet, amit Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter is megerősített egy korábbi Kormányinfón.

Kapcsolódó Cikkek

 • Támogatja a bevándorlást a DK-s

  Támogatja a bevándorlást a DK-s

  A Demokratikus Koalíció (DK) egykori alelnöke Bauer Tamás nem meglepő módon kritizálta a kormány családtámogatási politikáját, sőt közösségi oldalán kifejtette azon pontokat, a nemzeti konzultáció kérdései közül amelyekkel nem ért egyet.

 • 1000 milliárdot kap Budapest

  1000 milliárdot kap Budapest

  Körülbelül ezermilliárd forintot jelent Budapestnek az Orbán Viktor miniszterelnökkel szombaton aláírt megállapodás, amelynek része a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsának (FKT) létrehozása is.

 • Kétharmadot jósolnak a Fidesznek

  Kétharmadot jósolnak a Fidesznek

  Nagyarányú kormánypárti győzelmet jósolna a brüsszeli Politico, ha Magyarországon most hétvégén tartanák az európai parlamenti választásokat. Az erősen balliberális politikai elemzőportál mandátumbecslése szerint egy most megrendezett választáson a Fidesz-KDNP csaknem 60 százalékos eredménnyel 14 képviselői helyet szerezne meg az EP-ben, miközben a rajtuk kívül bejutó ellenzéki pártok összesen fele annyi, mindössze hét helyet szereznének.