2019. október 18., péntek
Lukács

Belföld

Tarlós István újra indulhat a választáson

Korábban még arra tett utalásokat Tarlós István főpolgármester, hogy nem vállal el egy újabb önkormányzati ciklust, ám a Magyar Hírlap információi szerint meggondolta magát.

A jövő évi önkormányzati választással kapcsolatban továbbra sincs hivatalos közlés arról, hogy Tarlós 2019-ben is indul-e a Fidesz–KDNP jelöltjeként a városvezetői székért. – Nem nagyon kapaszkodom egy újabb ciklusért, valószínűleg nem hajlok arra, hogy vállaljam – mondta korábban a politikus.

Hozzátette, hogy a témával kapcsolatban még tárgyal Orbán Viktor miniszterelnökkel. A hivatalos találkozóra a következő napokban sor kerülhet, amit Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter is megerősített egy korábbi Kormányinfón.

Kapcsolódó Cikkek

 • A magyar nemzetpolitika sikeres éveket tudhat maga mögött

  A magyar nemzetpolitika sikeres éveket tudhat maga mögött

  Sok sikert és eredményt ért el a magyar nemzetpolitika a határon túli nemzetrészekkel együttműködve az elmúlt években – jelentette ki Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkára a felvidéki Nagymegyeren, ahol előadást tartott a Pro Civis társulás által idén már kilencedik éve megrendezett Önkormányzati Szabadegyetemen.

 • Motoros halt meg az M5-ös autópályán

  Motoros halt meg az M5-ös autópályán

  Meghalt egy motoros, amikor összeütközött egy autóval az az M5-ös autópályán Csengele közelében pénteken délután, a sztráda Röszke felé vezető oldalát lezárták – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

 • Átadták az Oroszlány és Tatabánya közötti kerékpárutat

  Átadták az Oroszlány és Tatabánya közötti kerékpárutat

  Átadták pénteken azt az 1,2 milliárd forintos beruházással megépült 13 kilométeres kerékpárutat, amely Kecskéden és Környén át összeköti Oroszlányt és Tatabányát, valamint lehetőséget teremt a majki kamalduli kolostor elérésére is.