2018. december 15., szombat
Valér

Extra

Terence Hill: Jövök, Budapest!

Ma találkozhatnak a magyar rajongók Terence Hill-lel, aki a Nevem: Thomas című filmjének bemutatójára érkezik a fővárosba. „Jövök, Budapest!” – üzente néhány napja, ma pedig a szemfülesek már láthatják is az egykori nagy pofonosztót.

Terence Hill-lel ma végre kezet rázhatnak magyar rajongói. A színész már járt Magyarországon, akkor egy barátját és annak magyar származású feleségét látogatta meg. „Budapest nagyon szép, de a magyar lányok még szebbek” – mondta korábban a 777.blog.hu-nak. Terence az utóbbi időben nagyon készült a látogatásra, szinte kétnaponta jelentkezett, legutóbb egy videóban például magyarul üzent: Jövök, Budapest! – mondta a színész, aki a Corvin Moziban is megfordul, majd a Nevem: Thomas című film vetítése után a Syma csarnokba is ellátogat, ahol még több rajongó láthatja.


Édesanyja után választotta nevét

Terence Hill Mario Girotti néven született Velencében 1939-ben. Nevét 1968-ban az Isten megbocsát, én nem című film népszerűsítése miatt változtatta meg. Producerei húsz nevet tartalmazó listát tettek elé, amiből édesanyja nevének kezdőbetűi után a Terence Hill művésznevet választotta magának.


/Fotó: Profimedia, DDP

Tanára lett a felesége

Terence Hillnek az amerikai megkeresések miatt állítólag sürgősen meg kellett tanulnia angolul. Feladott hát egy apróhirdetést, angoltanárt keresett, amire a gyönyörű szőke Lori Zwicklbauer jelentkezett. Tanár és tanítvány első látásra egymásba szeretett, két hónap múlva, 1967-ben pedig örök hűséget esküdtek, egymásnak. Azóta is együtt élnek.

Egy klubban versenyzett Bud Spencerrel

Terence Hill és Bud Spencer neve sok rajongó emlékezetében összeforrt. A két színészről kevesen tudják, de már az első közös filmjük forgatása előtt is többször találkoztak. Még ismertté válásuk előtt együtt versenyeztek a Lazio csapatában, Hill úszott, Bud vízilabdázott, az edzések során pedig gyakran összefutottak, de csak látásból ismerték egymást. Barátságuk az Isten megbocsát, én nem című film forgatásán kezdődött.

/Fotó: Profimedia

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!