EUR: 325,32 Ft
CHF: 295,20 Ft
2019. július 22., hétfő
Magdolna

Extra

Terence Hill: Jövök, Budapest!

Ma találkozhatnak a magyar rajongók Terence Hill-lel, aki a Nevem: Thomas című filmjének bemutatójára érkezik a fővárosba. „Jövök, Budapest!” – üzente néhány napja, ma pedig a szemfülesek már láthatják is az egykori nagy pofonosztót.

Terence Hill-lel ma végre kezet rázhatnak magyar rajongói. A színész már járt Magyarországon, akkor egy barátját és annak magyar származású feleségét látogatta meg. „Budapest nagyon szép, de a magyar lányok még szebbek” – mondta korábban a 777.blog.hu-nak. Terence az utóbbi időben nagyon készült a látogatásra, szinte kétnaponta jelentkezett, legutóbb egy videóban például magyarul üzent: Jövök, Budapest! – mondta a színész, aki a Corvin Moziban is megfordul, majd a Nevem: Thomas című film vetítése után a Syma csarnokba is ellátogat, ahol még több rajongó láthatja.


Édesanyja után választotta nevét

Terence Hill Mario Girotti néven született Velencében 1939-ben. Nevét 1968-ban az Isten megbocsát, én nem című film népszerűsítése miatt változtatta meg. Producerei húsz nevet tartalmazó listát tettek elé, amiből édesanyja nevének kezdőbetűi után a Terence Hill művésznevet választotta magának.


/Fotó: Profimedia, DDP

Tanára lett a felesége

Terence Hillnek az amerikai megkeresések miatt állítólag sürgősen meg kellett tanulnia angolul. Feladott hát egy apróhirdetést, angoltanárt keresett, amire a gyönyörű szőke Lori Zwicklbauer jelentkezett. Tanár és tanítvány első látásra egymásba szeretett, két hónap múlva, 1967-ben pedig örök hűséget esküdtek, egymásnak. Azóta is együtt élnek.

Egy klubban versenyzett Bud Spencerrel

Terence Hill és Bud Spencer neve sok rajongó emlékezetében összeforrt. A két színészről kevesen tudják, de már az első közös filmjük forgatása előtt is többször találkoztak. Még ismertté válásuk előtt együtt versenyeztek a Lazio csapatában, Hill úszott, Bud vízilabdázott, az edzések során pedig gyakran összefutottak, de csak látásból ismerték egymást. Barátságuk az Isten megbocsát, én nem című film forgatásán kezdődött.

/Fotó: Profimedia

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek