2018. december 14., péntek
Szilárda

Extra

Terence Hill: Köszönöm a szeretetet, magyarok!

Terence Hill múlt héten járt Budapesten, hogy a Nevem: Thomas című új filmjét reklámozza. A színészlegenda hatalmas szeretetet kapott a magyaroktól, a Lokálnak pedig sikerült megajándékoznia egy üveg Bud Spencer arcmásával díszített sörrel.

Teljesen felbolydult egész Budapest, amikor Terence Hill első hivatalos látogatásán múlt hét szerdától péntekig a fővárosban járt. A 79 éves színésznek elképesztően feszes napirendje volt, amibe egy félresikerült diétás ebéd, benzingőzös motoros felvonulás és néhány rajongói aláírás is belefért. – Kezet fogott velem, nem mosom meg többet! – ordította egy rajongó a nehezen megkaparintott autogram után, egy másik pedig még puszit is kapott a Corvin Mozi előtt, amikor a színész végigvonult a vörös szőnyegen. Hillt egyébként nem csupán a rajongók, hanem a sajtó nagy része is alig tudta megközelíteni, fotót is szinte lehetetlen volt róla készíteni, a Lokálnak ennek ellenére egy mondatra mégis sikerült elcsípni. Megkérdeztük tőle, hogy a már-már ikonikusnak számító sapkája – hiszen szinte mindig ezt viseli – mit jelent számára.


/Fotó: Cser Dániel

 

– Ez a szerencsesapkám, amit most megemelek a magyarok előtt – mondta hatalmas mosollyal, majd kollégánkat azonnal odébb emelte az egyik testőr. Az est végén – miután Terence ismét elmesélte első találkozását Bud Spencerrel – megköszönte a magyarok odaadását. – Budapest gyönyörű hely, nagyon tetszett a város, de főleg a felém áradó szeretetet köszönöm nektek, magyarok! Remélem, látjuk még egymást – mondta kissé fáradtan, majd búcsút intett a Syma-csarnokban összegyűlt rajongóknak.

A színész örömmel fogadta a Lokál ajándékát, egy üveg különleges sört /Fotó: Lokál

Távozása előtt azonban a Lokálnak sikerült átadnia azt a különleges, Bud Spencer képével díszített sört, amit szerkesztőségünk ajándékként szánt neki. Örömmel és hatalmas mosollyal fogadta, az elgördülő autóból pedig még integetett is.


Botrányos szervezés, túlféltő testőrök

Ugyan néhány szerencsés rajongó pacsit, aláírást, volt aki puszit is kapott, de a legtöbben lógó orral mehettek haza. A feszes szervezés és a testőrök szigora miatt sokan kellemetlenül érezhették magukat. Hillt ugyanis úgy védték, mintha támadástól tartottak volna. Minderre állítólag azért volt szükség, mert a film németországi premierjén többen megpróbálták letépni a színész ruháját.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

    Tom Jones ismét Magyarországra jön!

    Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

  • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

    Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

    Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

  • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

    Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

    Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

  • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

    Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

    Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.