2020. március 31., kedd
Árpád

Extra

Terence Hill: Melegszívű emberek a magyarok

Terence Hill, sokak bálványa és nagy kedvence tegnap Budapesten járt, ahol legújabb filmjét, a Nevem: Thomast népszerűsítette. Mint mondta, a magyarok meleg szívvel fogadták, és máris nagyon szereti Magyarországot. 

– Az első találkozásunk nagyon vicces volt – kezdte a Mokkában a 79 éves Terence Hill, aki új filmjét is Bud Spencer emlékének ajánlotta. – Az Isten megbocsát, én nem című film forgatása alatt találkoztunk. A színész, akinek végül átvettem a szerepét, eltörte a lábát, így hirtelen kellett beugranom. Amikor odaértem a forgatásra, láttam, hogy ott van egy nagy ember, mondták, hogy ő Carlo Pedersoli, és kezdhetjük a jelenetet. Panaszkodtam, hogy nem tudom a szöveget, de mondták, hogy nem is kell, mert bunyózni fogunk. Így az első alkalommal, amikor találkoztunk, azonnal verekednünk kellett. Ezeket a jelenteket egyébként szeretem visszanézni, és jókat nevetek rajtuk – mesélte mosolyogva Terence Hill, aki ott tudta meg, hogy barátja meghalt, ahol először találkoztak.


Bud Spencer és Terence Hill az Isten megbocsát, én nem című filmből Fotó: Profimedia, IPA

 

– Éppen a megfelelő helyszínt kerestük a Nevem: Thomashoz, és ellátogattam a San Maria-sivatagba, ahol Buddal is rengeteget forgattunk. Ekkor hívott fel a fia, hogy meghalt. Csodálatos lezárás volt, mert ott találkoztunk először, és örök búcsút is ott mondtunk egymásnak – mesélte Hill, aki hangsúlyozta, teljesen más személyiségek voltak Bud Spencerrel, de épp ettől működött a párosuk. – Én voltam az okos, ő meg az őrült – jellemezte magukat nevetve már a FEM3 stúdiójában. Hill egyébként korábban is járt Magyarországon, akkor fia barátjának magyar családját látogatták meg. – Csodálatos ez a város, korábban tíz napot voltunk itt karácsonykor – emlékezett vissza, majd hozzátette, mi, magyarok ismét barátként fogadtuk. – Különleges itt minden. Barátságos, melegszívű emberek a magyarok!

Profimedia, Zuma Press – Entertaiment

Kapcsolódó Cikkek