EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 23., vasárnap
Tekla, Líviusz

Egyéb Hódmezővásárhely

Tigris a zebránál

Tigris és rendőr is segített a kisiskolásoknak átkelni a zebrán Hódmezővásárhely több általános iskolájánál. A Szeretem Vásárhelyt Egyesület tagjai csatlakoztak a rend őreihez, hogy az iskolakezdéssel járó közlekedési változások káoszában átsegítsék a gyalogátkelőn a diákokat.

Erre azért is volt szükség, mert a közlekedők a nyári szünet folyamán elszoktak attól, hogy a reggeli órákban sok-sok vásárhelyi gyermek indul iskolába, ezért a rendőrség eddig is minden évben kiemelten figyelt a közlekedőkre az iskolák környéki zebráknál. Az akció első helyszíne a Szent István Általános Iskola (Szent István tér) és a Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola közötti gyalogátkelőhely volt.

Az akció első helyszíne a Szent István Általános Iskola (Szent István tér) és a Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola közötti gyalogátkelőhely volt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.