EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb Hódmezővásárhely

Tigris a zebránál

Tigris és rendőr is segített a kisiskolásoknak átkelni a zebrán Hódmezővásárhely több általános iskolájánál. A Szeretem Vásárhelyt Egyesület tagjai csatlakoztak a rend őreihez, hogy az iskolakezdéssel járó közlekedési változások káoszában átsegítsék a gyalogátkelőn a diákokat.

Erre azért is volt szükség, mert a közlekedők a nyári szünet folyamán elszoktak attól, hogy a reggeli órákban sok-sok vásárhelyi gyermek indul iskolába, ezért a rendőrség eddig is minden évben kiemelten figyelt a közlekedőkre az iskolák környéki zebráknál. Az akció első helyszíne a Szent István Általános Iskola (Szent István tér) és a Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola közötti gyalogátkelőhely volt.

Az akció első helyszíne a Szent István Általános Iskola (Szent István tér) és a Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola közötti gyalogátkelőhely volt.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.