EUR: 324,55 Ft
CHF: 299,06 Ft
2019. augusztus 18., vasárnap
Ilona

Egyéb Hódmezővásárhely

Tigris a zebránál

Tigris és rendőr is segített a kisiskolásoknak átkelni a zebrán Hódmezővásárhely több általános iskolájánál. A Szeretem Vásárhelyt Egyesület tagjai csatlakoztak a rend őreihez, hogy az iskolakezdéssel járó közlekedési változások káoszában átsegítsék a gyalogátkelőn a diákokat.

Erre azért is volt szükség, mert a közlekedők a nyári szünet folyamán elszoktak attól, hogy a reggeli órákban sok-sok vásárhelyi gyermek indul iskolába, ezért a rendőrség eddig is minden évben kiemelten figyelt a közlekedőkre az iskolák környéki zebráknál. Az akció első helyszíne a Szent István Általános Iskola (Szent István tér) és a Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola közötti gyalogátkelőhely volt.

Az akció első helyszíne a Szent István Általános Iskola (Szent István tér) és a Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola közötti gyalogátkelőhely volt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Látványos futballshow költözött a Béke térre

  Látványos futballshow költözött a Béke térre

  A kerületünkben zajló Mozgásban a kultúra! című rendezvénysorozat harmadik eseménye A futball látványosságai címet kapta. A Béke téren megrendezett programon mindenki megismerhette a teqballt, mint sportágat, sőt a Freestyle Foci csapata is látványos show-val készült.