EUR: 321,22 Ft
CHF: 283,70 Ft
2018. november 21., szerda
Olivér

Külföld

Tízéves kisfiút erőszakoltak meg migráns osztálytársai

Brutálisan bántalmaztak és megerőszakoltak egy német kisfiút migráns osztálytársai egy csapatépítőnek szánt kirándulás során – írja a Bild.

„Ma meg fogunk b***ni!” – fenyegették az egész napos kirándulás alatt migráns osztálytársai a 10 éves német kisfiút, aki nem mert szólni tanárainak. Még aznap valóra váltották fenyegetésüket. A portál szerint egy szintén tízéves afgán fiú erőszakolta meg a kisfiút, két tizenegy éves társa – egyikük szír, másikuk szintén afgán származású – pedig lefogta az áldozatot. A tettes afgán fiú egyébként korábban is erőszakos volt, fenyegette és bántalmazta osztálytársait, most pszichológiai jelentés készül róla. Több német és osztrák lap is arról ír, hogy az integráció kezd elbukni.


Képünk illusztráció Profimedia, Wavebreak

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Transznemű gyilkos nemátalakítását fizethetik az adófizetők

  Transznemű gyilkos nemátalakítását fizethetik az adófizetők

  Elképesztő összegért akar nemátílakító műtétet egy gyilkos, aki most emberi jogaira hivatkozva követeli, hogy nővé válhasson. A születésekor Peter Laing névre keresztelt férfit 2013-ban ítélték életfogytiglanra, miután megkínzott, szexuálisan bántalmazott és halálra vert egy férfit két bűntársával.

 • Megszökött peréről egy korrupcióval vádolt bankár

  Megszökött peréről egy korrupcióval vádolt bankár

  Megszökött a perét tárgyaló athéni bíróságról kedden egy megvesztegetéssel és pénzmosással vádolt francia bankár, Jean-Claude Oswald – jelentette a helyi média, a görög igazságügyi minisztériumra hivatkozva.

 • Nap képe: Ugrólecke

  Nap képe: Ugrólecke

  Lélegzetelállító mutatványnak lehettek tanúi a Kruger Nemzeti Park látógatói, akik saját szemükkel győződhettek meg arról, hogy mekkorát képes ugrani egy nagy kudu.