EUR: 317,03 Ft
CHF: 279,46 Ft
2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Külföld

Tízéves kisfiút erőszakoltak meg migráns osztálytársai

Brutálisan bántalmaztak és megerőszakoltak egy német kisfiút migráns osztálytársai egy csapatépítőnek szánt kirándulás során – írja a Bild.

„Ma meg fogunk b***ni!” – fenyegették az egész napos kirándulás alatt migráns osztálytársai a 10 éves német kisfiút, aki nem mert szólni tanárainak. Még aznap valóra váltották fenyegetésüket. A portál szerint egy szintén tízéves afgán fiú erőszakolta meg a kisfiút, két tizenegy éves társa – egyikük szír, másikuk szintén afgán származású – pedig lefogta az áldozatot. A tettes afgán fiú egyébként korábban is erőszakos volt, fenyegette és bántalmazta osztálytársait, most pszichológiai jelentés készül róla. Több német és osztrák lap is arról ír, hogy az integráció kezd elbukni.


Képünk illusztráció Profimedia, Wavebreak

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Orbán: Magyar képviseletet nyitunk Izraelben – Videó!

  Orbán: Magyar képviseletet nyitunk Izraelben – Videó!

  Mint arról már beszámoltunk, külgazdasági képviseletet nyit a magyar kormány Jeruzsálemben, ami újabb előrelépés lesz a magyar-izraeli kapcsolatok szorosabbra fűzésében – mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden Jeruzsálemben tett diplomáciai látogatása során.

 • Dinamikusan fejlődnek a magyar-indonéz kapcsolatok

  Dinamikusan fejlődnek a magyar-indonéz kapcsolatok

  Dinamikusan fejlődnek a magyar-indonéz kapcsolatok, ennek egyik legutóbbi példája, hogy a magyar kormány hiteléből felépülő vízügyi létesítmények közel félmillió ember vízellátását fogják biztosítani Indonéziában – mondta Joó István, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) export növeléséért felelős helyettes államtitkára az MTI-nek telefonon adott interjújában.

 • Újabb nők térnének haza, akik korábban az Iszlám Állam tagjai voltak

  Újabb nők térnének haza, akik korábban az Iszlám Állam tagjai voltak

  Egy 22 éves szarajevói nő levélben fordult a bosznia-hercegovinai hatóságokhoz, és azt kérte, hogy két másik nőtársával és kiskorú gyermekeikkel együtt hazatérhessenek Boszniába; elmondása szerint korábban férjeik kényszerítették őket arra, hogy csatlakozzanak az Iszlám Állam terrorszervezethez – írta az Index.