2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb Nagykanizsa

Több hallgatóval, új igazgatóval

A víz, a turisztika és az informatika campusa lesz a PEN, fogalmazott dr. Tóth-Kaszás Nikoletta, a Pannon Egyetem nagykanizsai campusának új igazgatója a tanévnyitón. Az egykor az intézményben végzett adjunktus az egyik „alapító atyát”, dr. Birkner Zoltánt váltotta a poszton, aki nyár óta a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnökeként tevékenykedik. Idén 160 gólya érkezett a PEN-re, ami jóval több, mint a korábbi években, s új szak is indult, amelyen üzemmérnök-informatikusokat képeznek. Képünkön az új és a régi igazgató a tanévnyitón.

Fotó: Gergely Szilárd

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.