EUR: 316,97 Ft
CHF: 279,31 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Egyéb Nagykanizsa

Több hallgatóval, új igazgatóval

A víz, a turisztika és az informatika campusa lesz a PEN, fogalmazott dr. Tóth-Kaszás Nikoletta, a Pannon Egyetem nagykanizsai campusának új igazgatója a tanévnyitón. Az egykor az intézményben végzett adjunktus az egyik „alapító atyát”, dr. Birkner Zoltánt váltotta a poszton, aki nyár óta a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnökeként tevékenykedik. Idén 160 gólya érkezett a PEN-re, ami jóval több, mint a korábbi években, s új szak is indult, amelyen üzemmérnök-informatikusokat képeznek. Képünkön az új és a régi igazgató a tanévnyitón.

Fotó: Gergely Szilárd

Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.