EUR: 323,31 Ft
CHF: 283,04 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Extra

Több hónapos kezelés vár Marcellinára

Marcellina életveszélyes balesetet szenvedett, a bordái és a keze is eltört. Súlyos sérülései miatt a koncertjeit le kellett mondania, és egy hosszú ideig tartó rehabilitáció vár rá. Az énekesnőnek nem ez az első balesete. 

 

Marcellinát életveszélyes baleset érte. Az Alpokban nyaralt párjával, amikor quadozás közben lerepült a járműről. Az énekesnőt azonnal a helyi sportklinikára szállították, ahonnan végül saját felelősségre távozott, abban a reményben, hogy itthon valahogy mégis megtarthatja előadóestjét a Stefánia Palotában.


– Én voltam a hibás. Nem éreztem, hol a határ, és csak nyomtam a gázt. Amikor leestem a quadról, nagyon megijedtem, mert mozdulni sem tudtam. A fejemben pedig csak az járt, hogyan lesz koncert? A kórházban kiderült, hogy elrepedt a bordám, a bal karom, valamint összezúztam a csuklómat. Most már itthon a párom magához költöztetett, hogy ő ápoljon, de a bátyám is virágcsokorral kényeztet. Sajnos le kellett mondanom a múlt szerdai Fehér éjszaka  koncertemet, pedig minden jegy elkelt, de a rajongók jelenleg csak a gyógyulásommal törődnek – csuklott el Marcellina hangja, akire a balesete után több hónapos rehabilitáció vár.

– Nagyon fáj minden mozdulat és a levegővétel. Két hét múlva megyek kontrollra. Úgy tűnik, nem lesz szükség műtétre a sérüléseim miatt, viszont a kezemre hosszas rehabilitációs gyakorlatok várnak, hogy a szaxofont újra kézbe vehessem – mondta Marcellina, akinek az utóbbi években több balesete volt, mint mondja, be kell látnia, hogy bizony már nem húszéves, és valószínűleg kalciumkúrát is kell tartania.


– Három éve egy szerencsétlen esés miatt törtem el a kezem. Korábban pedig a lóról estem le, akkor a lábamat sikerült eltörnöm. Mindkét esetben hosszú ideig tartott, mire teljesen rendbe jöttem. Rá kell jönnöm, hogy már nem egy huszonéves fiatal lány vagyok – a szívemben igen –, ezért muszáj jobban odafigyelnem magamra, de ettől függetlenül ez nem tántorított el attól, hogy egyszer újra felüljek a quadra – mosolyodott el. 

Kapcsolódó Cikkek

 • Születésnaposok indítják a klubszezont

  Születésnaposok indítják a klubszezont

  Van azért valami jó is abban, ha véget ér a nyár, hiszen a zenerajongók számára megkezdődik a klubszezon, ami mindig a legérdekesebb eseményeket tartogatja a „kluberek” számára.

 • Rangos díjat kapott a Nanushka

  Rangos díjat kapott a Nanushka

  A turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését kapta meg Sándor Szandra, a Nanushka tervezője. A fiatal tehetség méltán részesült elismerésben, hiszen márkájának köszönhetően Magyarország felkerült a ruhagyártás és a divatvilág nemzetközi térképére.

 • Üzent a magyaroknak Chuck Norris

  Üzent a magyaroknak Chuck Norris

  Budapestre jön Walker, a texasi kopó, azaz Chuck Norris! A 78 éves amerikai színész a Baptista Szeretetszolgálat meghívására érkezik a fővárosba, hogy a Budapest Arénában megszervezett Cipősdoboz adománygyűjtő akció sztárvendége legyen.