EUR: 316,97 Ft
CHF: 279,31 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Egyéb Kecskemét

Több százan futották le a Hírös Félmaratont

Múlt vasárnap rendezték meg a 12. Hírös Félmaratont a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban. Idén is több távon versenyezhettek a résztvevők.

Az eseményen bárki indulhatott, még a legkisebbek is. Az „ovifutamon” hatéves korig nevezhettek az indulók, az iskolásoknak pedig diákfutamot rendeztek. A másik három táv (7, 14 és 21 kilométer – itt már volt egyéni és váltó is!) jóval komolyabb felkészülést igényelt. De a futók nem ijedtek meg a feladattól, ami abból is látszik, hogy a versenyen több százan indultak a megmérettetésen.

Több távon versenyezhettek a résztvevők

Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.